Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελαμένος Σάρι, αμφισβητεί το VAR: «Ήταν οφσάιντ ο Κέιν»
| 2019-01-10 07:36:00

Τρελαμένος Σάρι, αμφισβητεί το VAR: «Ήταν οφσάιντ ο Κέιν»

Sportdog Team
Τρελαμένος Σάρι, αμφισβητεί το VAR: «Ήταν οφσάιντ ο Κέιν»

Έξαλλος ο προπονητής της Τσέλσι.

Βασιζόμενος στο πάνω μέρος του κορμιού του Χάρι Κέιν αλλά και τα γόνατα, ο Μαουρίτσιο Σάρι υποστήριξε ότι ο φορ της Τότεναμ ήταν σε θέση οφσάιντ παρά την απόφαση του VAR και το πέναλτι που εν τέλει δόθηκε στην ήττα (1-0) της Τσέλσι στο «Γουέμπλεϊ». «Δεν έχουν μάθει ακόμα καλά τη μέθοδο οι διαιτητές» είπε ο κόουτς των «μπλε».

Ο Σάρι, θέλησε να συμβουλευθεί και την κάμερα της ομάδας του μέσω του λάπτοπ που είχε μαζί του ο αναλυτής του συλλόγου και αφού πρώτα είδε το ριπλέι για να βεβαιωθεί, έπειτα μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τη φάση που έκρινε τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι στο «Γουέμπλεϊ» για το Carabao Cup.

«Είδα το βίντεο από τη δική μας κάμερα που είναι ακριβώς στην ευθεία του Κέιν και το πάνω μέρος του σώματός του είναι εκτεθειμένο έτσι όπως γέρνει για να πάρει φόρα και να κάνει το σπριντ. Ήταν οφσάιντ. Ωστόσο, δεν είναι αυτό το σημαντικό, όσο ο επόπτης που σταμάτησε και δεν ακολούθησε τη μπάλα, με αποτέλεσμα οι παίκτες μου να σταματήσουν...

Οι διαιτητές στην Αγγλία δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμοι για το VAR. Και στην Ιταλία στην αρχή δεν ήξεραν πως ακριβώς να το εφαρμόσουν αλλά το έμαθαν. Εδώ στην Αγγλία δεν είναι ακόμα απόλυτα εναρμονισμένοι. Είναι περίεργο που χρησιμοποιείται το VAR στο Λιγκ Καπ κι όχι στην Πρέμιερ Λιγκ».

ΠΗΓΗ: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags