Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση που θα συζητηθεί: «Αναζητεί επενδυτές ο Παϊρόζ»
| 2019-01-09 16:46:00

Δήλωση που θα συζητηθεί: «Αναζητεί επενδυτές ο Παϊρόζ»

Sportdog Team
Δήλωση που θα συζητηθεί: «Αναζητεί επενδυτές ο Παϊρόζ»

Εξελίξεις με τον Ταϋλανδό.

Παναθηναϊκός – Παϊρόζ: Την ανησυχία του για το μέλλον της Μουσκρόν εξέφρασε ο αθλητικός διευθυντής της βελγικής ομάδας, Πολ Άλερτς, δεδομένου, ότι έχουν περάσει ήδη δύο μήνες από το ξεκίνημα της έρευνας της Εισαγγελίας των Βρυξελλών για τη μεταβίβαση των μετοχών της Μουσκρόν από τον Πίνι Ζάχαβι στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, με τον δεύτερο να συνεχίζει να μην εμφανίζεται.

Μιλώντας σε ΜΜΕ της χώρας, ο παράγοντας της Μουσκρόν σημείωσε πως η επαφή του με τον Ταίλανδό broker γίνεται μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Αποκάλυψε δε ότι ο Πιεμπονγκσάντ του διεμήνυσε ότι θα παραμείνει στην ηγεσία μέχρι να βρεθεί νέος επενδυτής!

«Θέλω να τονίσω ότι έχω συχνή επικοινωνία με τον Πιεμπονγκσάντ, δεν έχουμε συναντηθεί αλλά ανταλλάσσουμε μηνύματα. Αναζητεί επενδυτές για την ομάδα, αλλά μου έχει εγγυηθεί ότι εφόσον δεν βρει κάποιον, τότε θα συνεχίσει εκείνος. Πριν αρχίσει η δικαστική έρευνα, ορισμένα επιχειρηματικά σχήματα είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ομάδα», ανέφερε αρχικά ο Άλερτς.

Και πρόσθεσε: «Τώρα η οικονομική ανάκαμψη της Μουσκρόν έχει καθυστερήσει εξαιτίας της αβεβαιότητας και θέλω να προσθέσω, ότι η διαδικασία της ανάκαμψης δεν έχει γίνει συγκεκριμένη. Έχουν παρέλθει δύο μήνες από την εισβολή στα γραφεία μας και εμείς δεν γνωρίζουμε το παραμικρό. Περιμένουμε και θα δούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags