Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Μάρκους Μπεργκ: Τα νεότερα για Μπεργκ και Μπονατίνι στον ΠΑΟΚ
| 2019-01-09 20:23:00

Τίποτα ο ΠΑΟΚ για Μπεργκ - Ισχύουν τα 5 «μύρια» - «Ξύλο» στην Τούμπα - Αυτοί «κερδίζουν»

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τίποτα ο ΠΑΟΚ για Μπεργκ - Ισχύουν τα 5 «μύρια» - «Ξύλο» στην Τούμπα - Αυτοί «κερδίζουν»

Πληροφορία-φωτιά στο Sportdog. Tι συμβαίνει με τον Σουηδό; Μόνο εδώ!

ΠΑΟΚ - Μάρκους Μπεργκ: Πριν λίγο αναφέραμε για την δημοσιοποίηση του τσεκαρίσματος του ΠΑΟΚ για τον Λεό Μπονατίνι, τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Γουλβτς. Υπόθεση δύσκολη, υπόθεση όμως ταιριαστή στο σύνολο των «θέλω» των Κυπελλούχων για τα χαρακτηριστικά (αλλά και τις οικονομικές προϋποθέσεις) που τίθενται για τον «αντί-Πρίγιοβιτς». 

Ως προς τώρα μια από τις πολυφορεμένες περιπτώσεις, αυτή του Μάρκους Μπεργκ. Κατ’ αρχάς, να ξεκαθαρίσουμε πως ρήτρα επιστροφής του στην Ελλάδα υπάρχει και υφίσταται. Και ισχύει και για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Κατά πόσον τώρα αυτή (ύψους 5 εκατ. ευρώ) είναι ισχυρή σε περίπτωση προσβολής της ή όχι, αυτό είναι θέμα συζητήσιμο. Η ύπαρξη της όμως είναι αδιαμφισβήτητη. 

Το νεότερο στην ιστορία και ίσως ενδεικτικό των προθέσεων του ΠΑΟΚ, αλλά και που σιγά σιγά στρέφεται η αναζήτηση είναι πως το τελευταίο διήμερο, ούτε ο μάνατζερ του Μπεργκ, ούτε καν οι ενδιάμεσοι στους οποίους απευθύνθηκε ο «δικέφαλος του Βορρά» για να ερευνήσει την υπόθεση, τα οικονομικά της δεδομένα και την πρόθεση της Αλ Αϊν σε ενδεχόμενη πρόταση για την πώληση του Σουηδού επιθετικού, είχαν την παραμικρή ενόχληση από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Καμία απολύτως. 

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως ο Σουηδός έχει βγει από το κάδρο. Φυσικά και παραμένει, με την υποψηφιότητα του να έχει πολύ δυνατούς υποστηρικτές εντός του συλλόγου, ωστόσο είναι αδιαμφισβήτητο πως τα χρήματα που απαιτούνται για να έχει ρεαλιστικές πιθανότητες ο ΠΑΟΚ να φέρει τον Μπεργκ στην Τούμπα είναι πολλά. Πάρα πολλά. Και υπάρχουν αρκετές φωνές εντός του συλλόγου που και το επισημαίνουν, σε συνδυασμό με την ηλικία του Σουηδού, και συνεχώς κερδίζουν έδαφος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοσίευμα-βόμβα για βασικό του ΠΑΟΚ - «Ανάβουν» νέες φωτιές μετά τον Πρίγιοβιτς - Τι θα συμβεί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags