Facebook Pixel Μαρίνος Ουζουνίδης - ΑΕΚ: Σκληρή παραδοχή μετά την ισοπαλία με τον Κισσαμικό
Ποδόσφαιρο
| 2019-01-09 22:38:00

Σκληρή παραδοχή Ουζουνίδη - Που εστίασε μετά την ισοπαλία - «Το θετικό είναι ότι...»

Sportdog Team
Σκληρή παραδοχή Ουζουνίδη - Που εστίασε μετά την ισοπαλία - «Το θετικό είναι ότι...»

Δεν τα... έβαψε μαύρα ο τεχνικός της Ένωσης.

Μαρίνος Ουζουνίδης - ΑΕΚ: Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραδέχθηκε ότι η ισοπαλία της ΑΕΚ στα Χανιά ήταν δίκαιο αποτέλεσμα, ενώ απέδωσε την κακή εμφάνιση της Ένωσης στην αγωνιστική απραξία λόγω της διακοπής.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης:

«Παρά το γεγονός ότι ισοφαριστηκαμε στο τέλος το αποτέλεσμα είναι δίκαιο γιατί δεν παίξαμε καλά. Αυτό που φάνηκε ήταν η αγωνιστική απραξία και το μεγάλο διάστημα της αποχής χωρίς αυτό να αποτελεί τη μοναδική δικαιολογία για εμάς αλλά τουλάχιστον είναι καλό που παίξαμε σήμερα αυτό το ματς για να βρούμε καλύτερο ρυθμό ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα τη Δευτέρα. Στο ποδόσφαιρο όταν δεν τρέξεις και δεν προσπαθήσεις δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν αντίπαλο.

Δεν είναι ότι υποτιμήσαμε τον Κισσαμικο γιατί είχαμε πει με τα παιδιά ότι η βαθμολογική του θέση δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες του σαν ομάδα. Θα έπρεπε να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα και να μην είμαστε αυτοί που θα τρέχαμε πίσω από τους παίκτες του Κισσαμικου. Θα τα δούμε όλα αυτά και εκτιμώ ότι η εικόνα μας τη Δευτέρα θα είναι πολυ καλύτερη από τη σημερινή».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags