Facebook Pixel Ολυμπιακός: «Όχι» Μαρινάκη σε 10 εκατ. ευρώ για Ομάρ και Κούτρη - Δεν είναι... Σαββίδης
| 2019-01-12 14:02:00

Απίστευτο: «Όχι» Μαρινάκη σε 10 εκατ. ευρώ - Δεν είναι... Σαββίδης - Μόνο με τόσα - Θέλει Θρύλο

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο: «Όχι» Μαρινάκη σε 10 εκατ. ευρώ - Δεν είναι... Σαββίδης - Μόνο με τόσα - Θέλει Θρύλο

Μοιράζουν «χυλόπιτες». Σκάει νέα πρόταση. Ποιος δεν το κουνάει;

Ολυμπιακός: Αναμενόμενο ήταν, ουσιαστικό δεν φαίνεται πως είναι. Ο λόγος για το ενδιαφέρον που έχουν προσελκύσει οι δύο βασικοί ακραίοι μπακ του Ολυμπιακού, ο Λεονάρντο Κούτρης και ο Ομάρ. Η πρόταση της Τζένοα για τον διεθνή Ελληνα αριστερό μπακ, κατατέθηκε, αλλά… τύχη δεν είχε, αφού τα 5 εκατ. ευρώ δεν ικανοποιούν τις απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων».

Ιδια τύχη θα έχει και η όποια πρόταση, ανάλογου μεγέθους, που εκτιμούν τα σκωτσέζικα ΜΜΕ πως ετοιμάζει η Σέλτικ για τον Ομάρ. Πρώτον, δεν έχει κατατεθεί αυτή. Δεν έχει γίνει, εικάζεται απλώς βάσει δημοσιευμάτων. Δεύτερον, δεδομένα, τα 4,5-5 εκατ. ευρώ που εκτιμάται πως θα φτάσει η προσφορά των «καθολικών», δεν συγκινούν τον Ολυμπιακό.

Για τον Κούτρη, υπάρχει η επισήμανση, την οποία στο sportdog την έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, πως ίσως - λόγω και της ανανέωσης του Τσιμίκα, να είναι ο μόνος από τους βασικούς του Ολυμπιακού, που η διοίκηση θα συζητούσε την παραχώρηση του στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Φυσικά μόνο αν το αντίτιμο είναι το κατάλληλο και αυτό δεν μπορεί να είναι μικρότερο (τουλάχιστον για να κάτσει Ολυμπιακός στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης) από τα 7-8 εκατ. ευρώ.

Η Τζένοα απέκτησε χτες αριστερό μπακ (δανεικό από την Ουντινέζε), οπότε μοιάζει να αδυνατίζει το σενάριο επιστροφής της με καλύτερη προσφορά. Η φημολογία όμως για τον Κούτρη παραμένει με τη σεναριολογία να επιμένει για επικείμενη πρόταση από τη Γαλλία. Γράφεται και κυκλοφορεί για Ρεν, το sportdog όμως είναι σε θέση να γνωρίζει πως από αλλού περιμένει η πλευρά του παίκτη σχετική πρόταση.

Οσο για τον Ομάρ; Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως πέραν του Ολυμπιακού (που κοινώς δεν συζητάει παραχώρηση του εκτός αν γίνει καμιά… τρέλα) και ο ίδιος δεν φαίνεται «ψημένος» στο να αποχωρήσει από την Ελλάδα τη δεδομένη στιγμή. Το έζησε πριν δύο χρόνια με τον δανεισμό του στη Χαλ, ήταν εκεί άτυχος, αφού οι τραυματισμοί και ο υποβιβασμός της ομάδας στην οποία εντάχθηκε δεν τον βοήθησαν να «φανεί», επιστρέφοντας στον Πειραιά και πλέον είναι αποφασισμένος όταν και εφόσον έρθει η ώρα για νέα… μετανάστευση, να είναι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του. Για τον διεθνή Νορβηγό δεξιό μπακ, η Σέλτικ (με τη συγκεκριμένη προσφορά) και το «τώρα», δεν συνιστά το κατάλληλο «πακέτο» για να τον… ξεμυαλίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Χαμός» στον Ολυμπιακό - «Γκάζια» από Μαρτίνς - Τι έγινε με Χασάν - «Nτου» σε Ποντένσε-Λάζαρο

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags