Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Επιστροφή του Άλτμαν στην αποστολή κόντρα στην Ξάνθη
| 2019-01-12 19:48:00

Σούπερ νέα για Δώνη - Μεγάλη επιστροφή στην αποστολή του ΠΑΟ - Δυο απουσίες ενόψει Ξάνθης

Sportdog Team
Σούπερ νέα για Δώνη - Μεγάλη επιστροφή στην αποστολή του ΠΑΟ - Δυο απουσίες ενόψει Ξάνθης

Ξανά στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού παίκτης-κλειδί.

Παναθηναϊκός: Ο Όμρι Άλτμαν μπήκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση με την Ξάνθη, επιστρέφοντας στη διάθεση του Γιώργου Δώνη μετά την πολύμηνη απουσία του.

Ο Ισραηλινός συμμετέχει ξανά σε αποστολή μετά τον περασμένο Μάρτιο και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν θεωρείται ιδιαίτερα πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στην Ξάνθη, αφού ο Γιώργος Δώνης θέλει να τον επαναφέρει σταδιακά στην αγωνιστική δράση.

Κανονικά στην αποστολή επέστρεψαν οι Φεντερίκο Μακέντα και Γιάννης Μπουζούκης, αν και δύσκολα θα βρεθούν στη βασική ενδεκάδα. Ο πρώτος έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, ενώ ο δεύτερος καταπονήθηκε ιδιαιτέρως από την ίωση που «θέρισε» τον Παναθηναϊκό την περασμένη εβδομάδα.

Αντιθέτως, εκτός αποστολής έμεινε ο Αργύρης Καμπετσής, στερώντας από τον Δώνη ένα σημαντικό όπλο σητν επιθετική γραμμή. Εκτός είναι και ο τιμωρημένος Δημήτρης Κουρμπέλης.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομάτης, Παντελάκης, Κουλιμπαλί, Στάικος, Άλτμαν, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακέντα, Εμμανουηλίδης και Βέργος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags