Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Ενημερώνεται και αποφασίζει για Μπονατίνι και Μπεργκ ο πρόεδρος του Δικεφάλου
| 2019-01-12 20:05:00

«Τρέχουν» οι μεταγραφές στον ΠΑΟΚ - Το... παίρνει πάνω ο Σαββίδης για Μπονατίνι και Μπεργκ

Sportdog Team
«Τρέχουν» οι μεταγραφές στον ΠΑΟΚ - Το... παίρνει πάνω ο Σαββίδης για Μπονατίνι και Μπεργκ

Όλα περνούν από τα χέρια του προέδρου.

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Τα μεταγραφικά ζητήματα μονοπωλούν την επικαιρότητα του ΠΑΟΚ, αφού ο Δικέφαλος κινείται για την απόκτηση του παίκτη που θα πάρει τη θέση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Αυτό είναι το κύριο θέμα στην ατζέντα των συσκέψεων κορυφής που έχει ξεκινήσει ο Ιβάν Σαββίδης με τους συνεργάτες του, καθώς ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και ενημερώνεται προκειμένου να πάρει αποφάσεις για τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας.

Ο Μάριο Μπράνκο επέστρεψε από το εξωτερικό, εκεί όπου πραγματοποίησε μια σειρά συναντήσεων για την έρευση σέντερ φορ και ενημέρωσε τον Σαββίδη για τις συζητήσεις αναφορικά με τον Λέο Μπονατίνι της Γουλβς, ο οποίος αποτελεί έναν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους.

Επιπρόσθετα, ο Μπράνκο ανέλυσε στον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν για τη θέση του σέντερ φορ, καθώς και το σε ποιο σημείο βρίσκεται το θέμα του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος παραμένει στο προσκήνιο.

Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενες κινήσεις του Δικεφάλου θα περάσουν από την έγκριση του Ιβάν Σαββίδη, με τους ανθρώπους της ομάδας να ευελπιστούν ότι το θέμα του σέντερ θα κλείσει μέχρι τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags