Facebook Pixel Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-2 (BINTEO)
| 2019-01-12 20:54:00

Ματσάρα! Λύτρωσε Ατρόμητο ο Μούγιακιτς - «Έπιασε» τον Παναθηναϊκό ο Παναιτωλικός (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ματσάρα! Λύτρωσε Ατρόμητο ο Μούγιακιτς - «Έπιασε» τον Παναθηναϊκό ο Παναιτωλικός (ΒΙΝΤΕΟ)

 Φοβερό παιχνίδι και μοιρασιά (2-2) στο Περιστέρι.

Ατρόμητος – Παναιτωλικός: Τρομερή εξέλιξη είχε το δεύτερο ημίχρονο στην αναμέτρηση του Περιστερίου, με τον Ατρόμητο να προηγείται, τον Παναιτωλικό να φτάνει σε εντυπωσιακή ανατροπή και τους Περιστεριώτες να ισοφαρίζουν στο τελικό 2-2 λίγο πριν το φινάλε.

Η ισοπαλία διατήρησε τις δύο ομάδες ψηλά στη βαθμολογία, καθώς ο Ατρόμητος παρέμεινε στην τρίτη θέση με έναν βαθμό διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό, ενώ ο Παναιτωλικός είναι πλέον ισόβαθμος με τον Παναθηναϊκός στους 22 πόντους και την πέμπτη θέση.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 50’ χάρη σε κοντινό πλασέ του Ενσικουλού με το δεξί, όμως η απάντηση του Παναιτωλικού ήταν εμφατική.

Οι Αγρινιώτες ισοφάρισαν με κοντινή προβολή του Μανά στο 69’ και στο 77’ ο ίδιος παίκτης έφυγε τετ α τετ με τον Μέγιερι και τον… κεραυνοβόλησε με δυνατό δεξί σουτ κάνοντας το 2-1 για τον Παναιτωλικό.

Τη λύση για τον Ατρόμητο έδωσε η «χρυσή» αλλαγή του Νταμίρ Κάναντι,  ο Μούγιακιτς, που ισοφάρισε με πλασέ προ κενής εστίας στο 83’.

Ο Ατρόμητος είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, όμως του τη στέρησε ο Κυριακίδης, που έκανε μεγάλη σε δυνατό σουτ του Κιβρακίδη στο 95’!  

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (4-3-2-1): Μέγερι, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας (80’ Ούμπιδες), Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού (78’ Κωτσόπουλος), Μπρούνο (78’ Μούγιακιτς), Κουλούρης.

Παναιτωλικός (4-2-3-1): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μαλής, Άργκους (87’ Αμαράλ), Τσοκάνης, Λιάβας, Λουσέρο, Γουίλιαν (93' Γκούγκα), Μάζουρεκ (84’ Μιχάι), Μανά, Μοράρ.

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών).

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags