Facebook Pixel ΟΦΗ – Πανιώνιος: 1-1
| 2019-01-12 21:33:00

Τον τιμώρησε ο Πανιώνιος! Ο ΟΦΗ… πέταξε δύο βαθμούς και «ζορίζεται» - Γιούχα από τον κόσμο

Sportdog Team
Τον τιμώρησε ο Πανιώνιος! Ο ΟΦΗ… πέταξε δύο βαθμούς και «ζορίζεται» - Γιούχα από τον κόσμο

Ισόπαλοι με σκορ 1-1, αν και οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι.

ΟΦΗ – Πανιώνιος: Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Πανιώνιο για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι Κρητικοί ευτύχησαν να προηγηθούν στο 27ο λεπτό με πολύ ωραίο γκολ του Πλατέλλα, στη συνέχεια ήταν καλύτεροι και έχασαν ευκαιρίες, όμως δεν βρήκαν το δεύτερο γκολ και το… πλήρωσαν. Ο Μπανανά ισοφάρισε με κεφαλιά στο 80’ και έδωσαν έναν πολύτιμο βαθμό στον Πανιώνιο, ο οποίος πλέον έφτασε στους 19, ενώ ο ΟΦΗ είναι πλέον στους 12 και κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Η νέα γκέλα πάντως δεν άρεσε στον κόσμο, με συνέπεια μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης να υπάρξει γιούχα από την εξέδρα, με τον προπονητή των Κρητικών Νίκο Παπαδόπουλο να βρίσκεται στο στόχαστρο.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΟΦΗ ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά πίεζε για το γρήγορο γκολ, ενώ μόλις στο 8’ έφτασε μία… ανάσα από το 1-0. Ο Βουό με εξαιρετική πάσα βρήκε Κουτσιανικούλη, αυτός έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, όμως το σουτ του Ντίνα έφυγε λίγο άουτ.

Οι Κρητικοί συνέχισαν να πιέζουν και ελέγχοντας απόλυτα το ρυθμό κατάφεραν να ανοίξουν και το σκορ στο 27’. Ο Κουτσιανικούλης έκανε την ασίστ και ο Πλατέλλας με εκπληκτικό κοντρόλ και ωραίο τελείωμα έγραψε το 1-0!

Το γκολ αυτό έδωσε έξτρα ώθηση στον ΟΦΗ, ο οποίος συνέχισε να πιέζει για δεύτερο γκολ, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες. Σημαντικότερη όλων ήταν αυτή στο 67’, όταν οι Πλατέλλας και Βουό, συνδυάστηκαν μέσα στην περιοχή, αλλά ο Ιβοριανός από καλή θέση, δεν μπόρεσε να κάνει ένα καλό σουτ και έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Κότνικ.

Τελικά, κόντρα στη ροή της αναμέτρησης, στο 80’ ήρθε και το 1-1! Ο Πανιώνιος έφυγε στην κόντρα, ο Παπαγεωργίου βρήκε πολύ χώρο για να βγάλει τη σέντρα, και ο Καμαρά με καρφωτή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στα επόμενα λεπτά, όμως παρότι πήραν ξανά την κατοχή της μπάλας, δεν βρήκαν το πολυπόθητο γκολ.




Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Στρέζος, Νάστος, Ντίνας (73΄Κυριακίδης), Κουτσιανικούλης, Βουό, Πλατέλλας, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης (73’ λ.τρ. Κοροβέσης), Παπάζογλου (83΄Πέρσον), Μπράουν, Ποτουρίδης

Στον πάγκο έμειναν οι: Σωτηρίου, Δεληγιαννίδης, Οικονόμου, Νέιρα,

Πανιώνιος: Κότνικ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Ντομίνγκεζ, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Σιντί Αλί (85’ Μακρύλλος), Οικονομίδης, Τσιλούλης (72’ Καμαρά), Ντουρμισάι, Κότσιτς (55’ Σπιριντόνοβιτς)

Στον πάγκο έμειναν οι: Μανοϊλοβιτς, Μίκο, Ντε Ταντέο, Μπανανά
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags