Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Εντυπωσιασμένος με Μασούρα ο Μαρτίνς, σκέφτεται να τον καθιερώσει
| 2019-01-12 23:15:00

Ποιος Σολδάνο; Αυτός έρχεται για βασικός - Πετάει έξω «Φέτφα» - Τρελαμένος ο Μαρτίνς

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος Σολδάνο; Αυτός έρχεται για βασικός - Πετάει έξω «Φέτφα» - Τρελαμένος ο Μαρτίνς

Πανέτοιμος να πάρει φανέλα βασικού. Ποιος να το περίμενε...

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Στον Ολυμπιακό μπορεί να περιμένουν την ενσωμάτωση του Φράνκο Σολδάνο στην ομάδα, με τον Αργεντινό καθημερινά να ανεβάζει πλέον στροφές, ωστόσο η πρώτη χρονικά μεταγραφή του Ιανουαρίου ξεκίνησε ήδη την απόσβεση!



Ο λόγος για τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα στο ματς Κυπέλλου μεσοβδόμαδα στην Ξάνθη, το οποίο έληξε χωρίς σκορ. Ο Έλληνας εξτρέμ πέρασε αλλαγή στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης και έδωσε άλλη πνοή στην πτέρυγα του Ολυμπιακού. Πήρε αρκετές πρωτοβουλίες, έκανε ατομικές ενέργειες για να ξεκολλήσει τους Ερυθρολεύκους, ενώ επιχείρησε και κάποια σουτ, δείχνοντας πως δεν είναι καθόλου… ψαρωμένος.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Μασούρας έδειξε να είναι σε καλύτερη κατάσταση και πιο… έτοιμος να μπει στην ενδεκάδα από τον Φετφατζίδη, ο οποίος ξεκίνησε βασικός στα Πηγάδια, όμως βοήθησε ελάχιστα. Παρουσίασε τα γνωστά προβλήματα στην τελική προσπάθεια, ενώ βοήθησε ελάχιστα και δημιουργικά.

Εάν συνεχίσει λοιπόν με αυτούς τους ρυθμούς ο Μασούρας, δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να πάρει τη θέση του «Φέτφα» και είτε να βρίσκεται αυτός στην αρχική ενδεκάδα είτε στον πάγκο για την πρώτη αλλαγή.

Άλλωστε, το ρεπορτάζ από του Ρέντη να αναφέρει πως ο Πέδρο Μαρτίνς είναι εντυπωσιασμένος τόσο με τα προσόντα όσο και με το πάθος του Μασούρα, ο οποίος είναι αποφασισμένος να παίξει στον Ολυμπιακό, αν και ήρθε μεσούσης της σεζόν. Οι Πειραιώτες έχουν πρόβλημα στα εξτρέμ και για αυτό ψάχνουν και παίκτη στην αγορά, ωστόσο μέχρι να βρεθεί ο… εκλεκτός, ο πρώην άσος του Πανιωνίου θα πάρει τις ευκαιρίες του και εάν είναι καλός, δεν αποκλείεται να καθιερωθεί και στο αρχικό σχήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη εξέλιξη με τον... ξεχασμένο του Ολυμπιακού - Δεν είναι ο Σεμπά - Αυτή η ομάδα τον παίρνει!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags