Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Superleague: Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ενας από τους εκλεκτούς
| 2019-01-13 10:00:00

Ατάκες-φωτιά για φορ στον ΠΑΟΚ: «Για Μπεργκ μιλάμε, αλλά κι αυτός μπορεί - Kακό τάιμινγκ»!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ατάκες-φωτιά για φορ στον ΠΑΟΚ: «Για Μπεργκ μιλάμε, αλλά κι αυτός μπορεί - Kακό τάιμινγκ»!

Έλληνας τεχνικός κάνει την πρόταση-έκπληξη στο Sportdog.

ΠΑΟΚ - Superleague: Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ενας από τους εκλεκτούς που θέλει ο ΠΑΟΚ να αναπληρώσει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Δεν είναι όμως λίγες οι φωνές στη Μακεδονία που υποστηρίζουν ότι η λύση θα μπορούσε να δοθεί από τα ήδη υπάρχοντα περιουσιακά στοιχεία. Συγκεκριμένα πολλοί προτείνουν την επιστροφή του Ευθύμη Κουλούρη στην Τούμπα.

Πρόκειται για έναν παίκτη που με τη φανέλα του Ατρομήτου ηγείται της λίστας των σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος της Super League. Με 11 γκολ ο 22χρονος επιθετικός μοιάζει να έχει βρει τον εαυτό του στο Περιστέρι, αλλά ειδικά αυτόν τον καιρό δεν μπορεί να μην έχει στο μυαλό του την επιστροφή στον ΠΑΟΚ. Ο Πρίγιοβιτς έφυγε, η θέση στην επίθεση άδειασε, αλλά στη Θεσσαλονίκη, προτιμούν να πληρώσουν για να φέρουν επιθετικό, παρά να εμπιστευτούν ένα δικό τους παιδί.

«Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Πιστεύει πολύ στον εαυτό του. Τον δικαιώνουν τα γκολ που έχει πετύχει φέτος. Ελπίζω να έχει και συνέχεια αυτή η εικόνα», λέει στο Sportdog ο Γιώργος Πυριακίδης, εκ των ανθρώπων που ανακάλυψαν και δούλεψαν με τον Ευθύμη Κουλούρη στις Ακαδημίες της Σκύδρας.

Μπορεί αυτήν τη στιγμή ο διεθνής Έλληνας γκολτζής να αναλάβει το ρόλο του αντι-Πρίγιοβιτς. «Βεβαίως και μπορεί», απαντά ο προπονητής και συμπληρώνει: «Θα βοηθησει ακόμα περισσότερο στην πορεία που κάνει ο ΠΑΟΚ. Επαναλαμβάνω, για μένα εκτός από την ικανότητά του, έχει κάτι που δεν το έχουν πολλοί ποδοσφαιριστές. Πιστεύει σε αυτό που κάνει. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει περιθώρια βελτίωσης».

Ο Κουλούρης είναι ένας παίκτης που ήδη παίζει στην Ελλάδα, ενώ ο Μπεργκ έρχεται από ένα πρωτάθλημα με πολύ χαμηλότερη αγωνιστική δυναμική. «Ο ΠΑΟΚ ξέρει καλύτερα», σχολιάζει για το θέμα ο Πυριακίδης. Δεν θα μπορούσαμε να μη ρωτήσουμε τον Έλληνα τεχνικό αν η προσαρμογή θα είναι δύσκολη υπόθεση «Σίγουρα είναι δύσκολη. Αλλά μιλάμε για τον Μπεργκ. Έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του. Το γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα», απαντά και καταλήγει: «Εγώ είμαι της άποψης όμως, ότι και ο Κουλούρης μπορεί να ανταποκριθεί. Δεν ξέρω όμως αν είναι το τάιμινγκ γι' αυτόν καλό. Είναι καλά στο Περιστέρι. Έχει καλό κλίμα, διαθέτει δυνατή ψυχολογία. Στο μέλλον όμως θα ξαναπάρει την ευκαιρία του στον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags