Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Φοβερές ατάκες Πασχαλάκη για Βιεϊρίνια και πρωτάθλημα
| 2019-01-13 22:45:00

Φοβερός Πασχαλάκης για Βιεϊρίνια: «Έχει ποδάρες - Δεν με νοιάζει το καλό ποδόσφαιρο»!

Sportdog Team
Φοβερός Πασχαλάκης για Βιεϊρίνια: «Έχει ποδάρες - Δεν με νοιάζει το καλό ποδόσφαιρο»!

Τι είπε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη.

ΠΑΟΚ: Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κράτησε όρθιο τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα και στις δηλώσεις του μετά το ματς αποθέωσε τον Αντρέ Βιεϊρίνια για το γκολ του, ενώ τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει το καλό ποδόσφαιρο, αλλά οι βαθμοί που θα δώσουν το πρωτάθλημα στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εμφάνιση του απέναντι στον Αστέρα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα τα μέγιστα την ομάδα μου. Ήταν ένας γολγοθάς από την αρχή της εβδομάδας λόγω του χιονιού στην προπόνηση. Ο Πρίγιοβιτς βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα και έχει βάλει το δικό του λιθαράκι, όμως έχουμε κι άλλα παιδιά που βοηθούν και πρέπει να μείνουν εδώ για να βοηθήσουν την ομάδα να ολοκληρώσει το έργο της».

Για τον Βιεϊρίνια και τις δικές του επεμβάσεις: «Η εικόνα που μου μένει είναι το γκολ του Αντρέ, το βλέπουμε στην προπόνση, έχει ποδάρες! Πρέπει πάντα να εκτελεί τα φάουλ. Ο στόχος του τερματοφύλακα είναι να κρατά το μηδέν, πάμε με την ίδια αποφασιστικότητα μέχρι το τέλος.».

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Δεν με απασχολεί αν θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, με ενδιαφέρουν μόνο οι βαθμοί. Το πρωτάθλημα έχει γίνει έμμονη ιδέα. Τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα του Αστέρα, είναι πολύ καλή ομάδα».

Για το αν το πρωτάθλημα κρίνεται σε ματς όπως αυτό με τον Αστέρα: «Σε αυτά τα παιχνίδια κρίνεται το πρωτάθλημα και όχι στα ντέρμπι. Στα τελευταία το κίνητρο έρχεται από μόνο του. Σε αυτά τα παιχνίδια είναι που χρειαζόμαστε το κίνητρο».

Για τα συγχαρητήρια που δέχθηκε από τον Μανιά: «Είναι πραγματικά πολύ καλό παιδί. Με τον Μανιά είμαστε συμπαίκτες στα Γιάννινα. Είναι καλός παίκτης και κάτι τέτοιες στιγμές είναι για εμένα χαϊλάιτς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags