Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αμρ Ουάρντα: «Κόλαση» με τον Αιγύπτιο - Είναι όλα ψέματα - Αυτός τον «τρώει» - Πάει Ατρόμητο
| 2019-01-13 23:05:00

«Κόλαση» στον ΠΑΟΚ με Ουάρντα - Είναι όλα ψέματα - Αυτός τον «τρώει» - Κάνουν μεταγραφάρα

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Κόλαση» στον ΠΑΟΚ με Ουάρντα - Είναι όλα ψέματα - Αυτός τον «τρώει» - Κάνουν μεταγραφάρα

Τι ισχύει και τι όχι για τον Αιγύπτιο. Πού πάει μετά το μπάχαλο;

ΠΑΟΚ - Αμρ Ουάρντα: Έχει τον τρόπο του να βρίσκεται στο προσκήνιο ο Αμρ Ουάρντα. Πολλές φορές μάλιστα, αν όχι τις περισσότερες, δίνει μόνος του τις… λαβές. Όπως συνέβη και μετά το τέλος του σημερινού αγώνα στην Τρίπολη, όπου ο Αιγύπτιος τα έκανε άνω-κάτω επειδή δεν έπαιξε.

Την ίδια στιγμή, συνήθως, τα όποια μεταγραφικά σενάρια με τα οποία συνδέεται φροντίζει ο ίδιος είτε να τα «μοιράζει» σε ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνεί είτε να τα «καρφώνει», με χαρακτηριστικά likes και αναρτήσεις στους λογαριασμούς του στα social media.

Από τις προηγούμενες μέρες σας αναφέραμε πως ό,τι κυκλοφόρησε γύρω από πιθανές προτάσεις για τον διεθνή Αιγύπτιο από Μπεσίκτας και Φενερμπαχτσέ, δεν ευσταθεί. Σε τελείως διαφορετικό μεταγραφικό μομέντουμ οι δύο «μεγάλοι» της Τουρκίας, φαίνεται επίσης δύσκολο πως είναι δυνατόν η Γουέστ Μπρομ, ομάδα που διεκδικεί άνοδο στην Πρέμιερσιπ να ασχοληθεί σοβαρά με έναν παίκτη που δυσκολεύεται να βρει θέση στο rotation μιας ελληνικής ομάδας, έστω και αν αυτή είναι η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος.

Τα όσα σενάρια μάλιστα κυκλόφορησαν χτες συνδέοντας το ταξίδι του Μάριο Μπράνκο στην Αγγλία με το θέμα του ενδιαφέροντος της Γουέστ Μπρομ είναι παντελώς αβάσιμα και αναληθή. Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής ταξίδεψε στο Νησί έχοντας μόνο ένα σκοπό: τη διαπραγματεύση με τη Γουλβς για τον Λεό Μπονατίνι.

Και τι θα γίνει λοιπόν με τον Ουάρντα, ο οποίος εδώ και λίγη ώρα βρίσκεται με ειδική άδεια εκτός ομάδας και μοιάζει να είναι αυτός που όντως περισσεύει μετά την προαναγγελθείσα επιστροφή του Πέδρο Ενρίκε; Και… πρακτικά δηλαδή, αφού με την άφιξη του Βραζιλιάνου, ο ΠΑΟΚ θα έχει στο δυναμικό του επτά ξένους, οπότε πρέπει να «ξεφορτωθεί» έναν, με επικρατέστερους τον Ουάρντα προφανώς και τον Χατσερίδη, ο οποίος όμως έχοντας «κάτσει» πάνω στο συμβόλαιο του δεν δείχνει καμία διάθεση να βοηθήσει την κατάσταση.

Αν το κάνει ο Ουκρανός, τότε αυτός θα είναι που θα αποχωρήσει. Αν όχι, τότε, όπως λένε στη Θεσσαλονίκη, μια άλλη επιστροφή, αυτή του Ουάρντα στο Περιστέρι και στον Ατρόμητο να είναι το πλέον ρεαλιστικό σενάριο για το μέλλον του Αιγύπτιου επιθετικού. Ειδικά από τη στιγμή που επέλεξε σήμερα να προκαλέσει για πολλοστή φορά πρόβλημα στην ομάδα με τη συμπεριφορά του... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε τώρα: Πούλησε τον παικταρά ο ΠΑΟΚ - Πάει στην Ιταλία - Παίρνει 2 εκατ. - Τρελό συμβόλαιο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags