Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Λέο Μπονατίνι: «Πιο γρήγορος από Πρίγιοβιτς - "Κοψιά" σαν τον Ζεσούς - Θέλει ταχύτητα και κάθετες»
| 2019-01-14 15:42:00

«Πιο γρήγορος από Πρίγιοβιτς ο Μπονατίνι - "Κοψιά" σαν τον Ζεσούς - Θέλει ταχύτητα και κάθετες»

του Γιώργου Κτενά
«Πιο γρήγορος από Πρίγιοβιτς ο Μπονατίνι - "Κοψιά" σαν τον Ζεσούς - Θέλει ταχύτητα και κάθετες»

Ατάκες-φωτιά για τον Βραζιλιάνο. Ένας «ειδικός» τον... ακτινογραφεί.

ΠΑΟΚ - Λέο Μπονατίνι: Πολύ καλή λύση για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα χαρακτήρισε τον Λέο Μπονατίνι ο Αντώνης Τσούτης, σε δηλώσεις του στο sportdog.

Ο δημοσιογράφος της Match Money, που γνωρίζει άριστα το αγγλικό ποδόσφαιρο, έκανε λόγο για έναν κινητικό και γρήγορο φορ, που δεν είναι στο στιλ του Πρίγιοβιτς αλλά μπορεί να προσαρμοστεί να πετύχει πολλά γκολ.

Ακόμα, αναφέρθηκε στον τρόπο που μπορεί να αξιοποιηθεί από τον Λουτσέσκου, αλλά και ποιοι παίκτες από την 11άδα του ΠΑΟΚ μπορούν να τον αναδείξουν. 

«Κινητικός, γρήγορος, σε κοψιά είναι σαν τον Ζεσούς. Δεν είναι βαρύς παίκτης ο Μπονατίνι, όπως ο Πρίγιοβιτς, έχει καλά τελειώματα και για την Ελλάδα θεωρώ ότι είναι καλός παίκτης. Αν μπορέσει να προσαρμοστεί, θα είναι μια πολύ καλή κίνηση για τον ΠΑΟΚ», ήταν το αρχικό του Α. Τσούτη στο sportdog και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το αν είναι κατάλληλος για να αναπληρώσει το κενό του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην 11άδα του Δικέφαλου:

«Όλες αυτές οι κινήσεις, από το πουθενά ξαφνικά μέσα στον Γενάρη, δεν ξέρω αν μπορούν άμεσα να αποδώσουν. Σε βάθος χρόνου είναι, σίγουρα, καλή κίνηση. Το θέμα είναι να προσαρμοστεί, για να μπορέσει να αποδώσει αυτά που χρειάζεται και μπορεί».



Πώς χρειάζεται να παίξει ο ΠΑΟΚ για να αξιοποιηθεί σωστά ο Μπονατίνι;

«Στη Γουλβς έπαιζαν ποδόσφαιρο υψηλής έντασης, με φορτωμένη γραμμή μεσοεπιθετικά, φορτωμένοι στα πλάγια, έπαιζαν γρήγορο ποδόσφαιρο. Παίκτες όπως ο Μπονατίνι χρειάζονται γρήγορη κυκλοφορία, καλή πρώτη επαφή της μπάλας και όχι στατικό ποδόσφαιρο. Δεν θα είναι χρήσιμος, αν ο ΠΑΟΚ δεν παίζει γρήγορα».

Υπάρχει το υλικό στον Δικέφαλο για να τον αναδείξει, αν τελικά προκριθεί η περίπτωσή του και αποκτηθεί;

«Μπορεί να κολλήσει με τον υλικό που έχει ο ΠΑΟΚ, γιατί από αυτούς τους παίκτες μπορεί να πάρει κάθετες πάσες, να κινηθεί στα όρια. Έχει τους παίκτες ο ΠΑΟΚ για να του δώσουν κάθετη πάσα. Η σωστή ανάπτυξη του ΠΑΟΚ θα βοηθήσει τον Μπονατίνι. Εντάξει, σε κλειστές άμυνες ο Πρίγιοβιτς μπορούσε με μια επαφή να κάνει το γκολ. Για τις κλειστές άμυνες δεν ξέρω αν ο Μπονατίνι θα είναι ιδανική λύση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κούγιας: «Διαψεύδω για Ολυμπιακό - Δεν τον δίνω - Αυτός το πρωτάθλημα - Ποιος Μπεργκ; Θα έπαιρνα τον...»


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags