Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Λέο Μπονατίνι: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου ο Δικέφαλος
| 2019-01-14 18:08:00

Εξελίξεις-φωτιά με αντι-Πρίγιοβιτς - Αυτός το φαβορί, φεύγει από την ομάδα του - Δεν είναι ο Μπεργκ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Εξελίξεις-φωτιά με αντι-Πρίγιοβιτς - Αυτός το φαβορί, φεύγει από την ομάδα του - Δεν είναι ο Μπεργκ!

Επιβεβαίωση sportdog, μία ανάσα από τον φορ ο ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ - Λέο Μπονατίνι: Το θέμα της αντικατάστασης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποτελεί τη βασική μεταγραφική προτεραιότητα των ανθρώπων του Δικεφάλου.

Το όνομα του Λέο Μπονατίνι εξακολουθεί να παίζει ψηλά στα ρεπορτάζ των πρωτοπόρων της Superleague, αφού ο Βραζιλιάνος άσος θεωρείται το φαβορί για τη θέση του σέντερ φορ, με τις διαπραγματεύσεις για τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς από τη Γουλβς να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Μάλιστα, αναφορά στο «φλερτ» του 24χρονου άσου με τον ΠΑΟΚ κάνει και η γαλλική «Equipe», η οποία στέκεται στον λιγοστό χρόνο συμμετοχής του Βραζιλιάνου στη φετινή Premier League, στοιχείο που ανοίγει τον δρόμο για την παραχώρησή του τον Ιανουάριο. Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι η συμφωνία για δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι προ των πυλών.

Όλα δείχνουν ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν καταλήξει στον Μπονατίνι ως τον εκλεκτό για την επιθετική γραμμή, με την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ να μην παίζει πλέον τόσο ψηλά όσο αυτή του άσου της Γουλβς.

Όπως σας είχε ενημερώσει με σχετικά ρεπορτάζ το Sportdog.gr, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν αμφιβολίες σχετικά με το αν αξίζει να γίνει μια τεράστια οικονομική επένδυση στον 32χρονο Μπεργκ, τη στιγμή που ο Μπονατίνι είναι μόλις 24 ετών και παράλληλα ο Δικέφαλος θα έχει τον χρόνο να τον αξιολογήσει μέσα στη σεζόν και να κρίνει εάν αξίζει να τον αποκτήσει το καλοκαίρι.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν έχουν καν επικοινωνήσει με τον Μπεργκ από την Παρασκευή, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι όλα δείχνουν Μπονατίνι τη δεδομένη χρονική στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Σαββίδης και ποιος Πρίγιοβιτς; - Δίνει τον τίτλο στον ΠΑΟΚ ο... - Δεν το γράφει κανένας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags