Facebook Pixel ΑΕΚ - Τάσος Μπακασέτας: Ευχαρίστησε τον κόσμο και τους συμπαίκτες του για τη στήριξη ο Έλληνας άσος
| 2019-01-14 22:40:00

Ατάκες με νόημα από τον Μπακασέτα για την επιστροφή του: «Δεν περίμενα να...»

Sportdog Team
Ατάκες με νόημα από τον Μπακασέτα για την επιστροφή του: «Δεν περίμενα να...»

Δεν... μάσησε τα λόγια του ο άσος της ΑΕΚ.

ΑΕΚ - Τάσος Μπακασέτας: Ο Έλληνας άσος επέστρεψε στα αγωνιστικά πλάνα της Ένωσης και μάλιστα πήρε φανέλα βασικού από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στις δηλώσεις του στη Nova μετά το παιχνίδι ο Μπακασέτας τόνισε ότι δεν περίμενε να ξεκινήσει βασικός σήμερα, ευχαρίστησε τους φιλάθλους και τους συμπαίκτες του για τη στήριξη και υπογράμμισε ότι δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Υπήρξε ένα πολύ δύσκολο διάστημα όχι μόνο για εμένα αλλά και για όλους τους παίκτες γιατί όταν φεύγουν από μια ομάδα βασικά στελέχη επηρεάζονται και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος. Εγώ έκανα προπονήσεις και προσπαθούσα να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Στην αρχή δεν περίμενα ότι θα ξεκινήσω σήμερα αλλά ύστερα είδα ότι δεν υπάρχει δικαιολογία. Σίγουρα μου έλειπε ο ρυθμός αλλά η παρουσία σου μέσα στο γήπεδο δεν αλλάζει.

Έπρεπε να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό αλλά δεν έχω να αποδείξω κάτι σε κανένα, μόνο στον εαυτό μου. Ήδη έχω αποδείξει πολλά πράγματα. Χειρίστηκα πολύ καλά την κατάσταση. Ήταν δύσκολες στιγμές στην αρχή αυτής της κατάστασης, μου πήρε καιρό να συμφιλιωθώ μαζί της αλλά μετά σκέφτηκα ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο και τέτοιες καταστάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Προσαρμόστηκα και προχώρησα. Με βοήθησε πολύ η συμπεριφορά των συμπαικτών μου και του κόσμου. Είχα πολύ μεγάλη στήριξη. Ωρίμασα μέσα από αυτή τη διαδικασία Τώρα κάνουμε μια καινούρια αρχή, ξεκινήσαμε καλά και μακάρι να υπάρξουν και άλλες θετικές εξελίξεις. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags