Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αμρ Ουάρντα: Το... ντόμινο της χρονιάς στη Superleague - Τριπλό «μπαμ» και τρελά «πάρε-δώσε»
| 2019-01-15 15:32:00

Το... ντόμινο της χρονιάς στη Superleague - Τριπλό «μπαμ» και τρελά «πάρε-δώσε» - Ποιοι πανηγυρίζουν

του Λάζαρου Γεωργίδη
Το... ντόμινο της χρονιάς στη Superleague - Τριπλό «μπαμ» και τρελά «πάρε-δώσε» - Ποιοι πανηγυρίζουν

Φοβερά πράγματα στο παρασκήνιο. Έτσι «φτιάχτηκαν» όλοι. 

ΠΑΟΚ - Αμρ Ουάρντα: Από το sportdog πληροφορηθήκατε έγκαιρα το μέλλον του Αιγύπτιου άσου και πως, ρεαλιστικά, όταν όλοι έκαναν λόγο για προτάσεις από Αγγλία και Τουρκία, ο Ατρόμητος θα ήταν η πιθανότερη κατάληξη του Αιγύπτιου.

Και εκεί φαίνεται πως καταλήγει ο καλύτερος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος την περυσινή σεζόν, με τον Γιαννούλη να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο και να ανεβαίνει, άμεσα, στην Τούμπα.

Επειδή πολλά γράφονται και λέγονται σχετικά με τους συσχετισμούς που οδήγησαν σε αυτήν την εξέλιξη, να ξεκαθαρίσουμε πως ο Ατρόμητος αποφάσισε να προχωρήσει στον δανεισμό του Κατράνη, για 1,5 χρόνο από τη Σεντ Ετιέν, χωρίς να υπάρχει τίποτα αναφορικά με την πιθανή επιστροφή του Γιαννούλη στην Τούμπα! Για να το κάνουμε ακόμη πιο… λιανά, ο Κατράνης θα επέστρεφε στο Περιστέρι ακόμη και αν στο Περιστέρι δεν ενημερώνονταν πως θα τερματίζονταν άμεσα ο δανεισμός του διεθνή Ελληνα αριστερού μπακ.

Η εν λόγω εξέλιξη προέκυψε στην πορεία και για τον ΠΑΟΚ και για τον Ατρόμητο και όπως έχουμε αναφέρει από την πρώτη στιγμή, ο νέος δανεισμός του Ουάρντα ήταν η προφανής λύση για όλους.

Και για τον ΠΑΟΚ, που έτσι έλυνε το θέμα με τους παραπανίσιους ξένους στο ρόστερ του (μετά την επιστροφή του Πέδρο Ενρίκε) και για τον Ατρόμητο (προφανής η ενίσχυση του…), που είχε φροντίσει -πριν καν «σκάσει» σχετικό θέμα- να κάνει τις επαφές του για τον Κατράνη, αλλά και για τον Ουάρντα, ο οποίος κάτι στα χέρια του από ομάδες του εξωτερικού δεν είχε και ήταν και πλέον προφανές πως άλλο το κλίμα στη Θεσσαλονίκη, με τα αλλεπάλληλα στραβοπατήματα του, δεν τον σήκωνε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα ηχηρή πώληση μετά τον Πρίγιοβιτς - Πού παίρνει μεταγραφή - Είναι top όνομα, δεν είναι ο Ουάρντα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags