Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Βλάνταν Ίβιτς: Επικές δηλώσεις Ίβιτς για Σαββίδη και Πρίγιοβιτς!
| 2019-01-16 16:33:00

Επικές δηλώσεις Ίβιτς για Σαββίδη και Πρίγιοβιτς: «Ευτυχώς με άκουσε ο πρόεδρος για...»!

Sportdog Team
Επικές δηλώσεις Ίβιτς για Σαββίδη και Πρίγιοβιτς: «Ευτυχώς με άκουσε ο πρόεδρος για...»!

Δεν ξεχνάει τον ΠΑΟΚ ο Σέρβος.

ΠΑΟΚ - Βλάνταν Ίβιτς: Μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Δικέφαλο του Βορρά, αλλά στον ρόλο που έπαιξε στην απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τον Γενάρη του 2017 από τους Θεσσαλονικείς.

Μεταξύ άλλων τα όσα δήλωσε:

Για το αν είχε φτάσει κοντά στην Παρτιζάν μετά τον ΠΑΟΚ: «Υπήρχαν μερικές επαφές αλλά δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Αυτή τη στιγμή είμαι στη Μακάμπι και πραγματικά δεν θα άνοιγα τώρα αυτό το θέμα ξανά».

Για την σχέση του με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου επίσης! Την Άνοιξη του 2017 πήραμε το Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο ήταν ο πρώτος τίτλος της ομάδας μετά από 14 χρόνια. Οι περισσότερες επιλογές εκείνου του ρόστερ ήταν δικές μου. Ο ΠΑΟΚ είναι τώρα στον σωστό δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και έχει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Όπως και η Μακάμπι, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το πρώτο μισό της σεζόν χωρίς ήττα και κέρδισε όλα τα ντέρμπι. Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος, αλλά πιστεύω ότι θα πανηγυρίσει τον τίτλο στο τέλος της σεζόν. Ξέρω ότι στη Θεσσαλονίκη όλοι ζουν για εκείνη τη μέρα!».

Για τους Ιβάν Σαββίδη και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: «Ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας του ΠΑΟΚ οφείλεται στον ιδιοκτήτη της ομάδας, τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ανέλαβε τον σύλλογο μόλις τελείωσα εγώ την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Έπειτα κλειδί ήταν ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Δεν ήταν εύκολο να τον πάρω στον ΠΑΟΚ, πληρώσαμε και 2 εκ. ευρώ και κάναμε εκείνη τη δύσκολη μεταγραφή. Τον Ιούνιο του 2016 είχα πάει στην Πολωνία για να δω τον Νεμάνια Νίκολιτς στη Λέγκια και τότε είδα τον Πρίγιοβιτς. Ευτυχώς ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ με άκουσε και λίγους μήνες μετά τον πήραμε στην ομάδα. Έδωσε σχεδόν 60 γκολ στον ΠΑΟΚ στα δύο χρόνια που έπαιξε!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags