Facebook Pixel ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Φήμες για πρόταση στον Κώστα Κωνσταντινίδη να αναλάβει πόστο στην Ένωση
| 2019-01-16 21:26:00

«Βόμβες» Τίγρη και τρελές φήμες - Σ’ αυτόν δίνει την ομάδα - Ποιον «τρώει» - Φέρνει και προπονητή;

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Βόμβες» Τίγρη και τρελές φήμες - Σ’ αυτόν δίνει την ομάδα - Ποιον «τρώει» - Φέρνει και προπονητή;

Φοβερό «ντου» στην ΠΑΕ, σαρωτικές αλλαγές. Είναι αλήθεια;

ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Γνωστό και βάσει διαρροών, αλλά και του καθημερινού ρεπορτάζ της ΑΕΚ, πως οι άνθρωποι της πρωταθλήτριας αναζητούν κάθε δυνατή βοήθεια στο μεταγραφικό τους δυναμικό. Κακά τα ψέματα, τα… κουκιά δεν βγαίνουν μόνο με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον (ασχολούμενο με τα πάντα…) Γιάννη Παπαδόπουλο.

Μοιραία λοιπόν, η αναζήτηση «συμπαικτών», ειδικά από την στιγμή που το πείραμα με την συνύπαρξη Λυμπερόπουλου – Ματιάσεβιτς δεν λειτούργησε (ανεξαρτήτως της συμβολής του Σέρβου στη μεταγραφή του Κρστίτσιτς).

Τις τελευταίες ώρες λοιπόν έχει ενταθεί η φημολογία που θέλει τον παλαίμαχο Ελληνα διεθνή και νυν μάνατζερ, Κώστα Κωσταντινίδη, να εξετάζει πρόταση εκ μέρους της Ενωσης για να αναλάβει ρόλο και πόστο στο επιτελείο της, προφανώς σχετιζόμενα με το μεταγραφικό κομμάτι.

Φημολογία που προφανώς ενισχύθηκε από το γεγονός πως ο Κωσταντινίδης, πριν το παιχνίδι της ΑΕΚ στα Γιάννινα, λειτουργώντας για λογαριασμό ή εξουσιοδοτημένος (αυτό δεν έχει γίνει γνωστό) έκανε μια ακόμη διερευνητική κρούση (την αρχική, στα τέλη Νοεμβρίου την είχε αναλάβει ο Νίκος Λυμπερόπουλος) στον Νταμίρ Κάναντι, ενώ φέρεται να ήταν και αυτός που προσέγγισε τον Δανό τεχνικό, Τόμας Κρίστιανσεν. Προφανώς, στη λογική να υπάρχουν λύσεις και γνωστά δεδομένα σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος με τον ΠΑΣ και «διαζυγίου» με τον Ουζουνίδη.

Καλό και χρήσιμο θα ήταν λοιπόν, από στιγμή που η ΑΕΚ αναζητά (και δεν το έχει κρύψει κανείς) ενίσχυση στο μεταγραφικό της επιτελείο να ξεκαθαρίσει, αρμοδίως και επισήμως, τι και αν ισχύει από τη συγκεκριμένη φημολογία, κάτι που προφανώς θα σηματοδοτήσει και την απόδειξη (ή όχι…) της δουλειάς που κάνουν στην ΑΕΚ προκειμένου να είναι έτοιμοι για την επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στα social - Διέρρευσε βίντεο-ΣΟΚ με Βράνιες μετά τη Γελένα - Τον δείχνει να γλείφει το...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags