Facebook Pixel Κάρολ Σβιντέρσκι – ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται το σήριαλ μέχρι τη Δευτέρα!
| 2019-01-17 18:29:00

Απίστευτο μπάχαλο με τον… κλεισμένο του ΠΑΟΚ – Νέα δήλωση που «ανάβει φωτιές»!

Sportdog Team
Απίστευτο μπάχαλο με τον… κλεισμένο του ΠΑΟΚ – Νέα δήλωση που «ανάβει φωτιές»!

Ο Δικέφαλος τον περιμένει στη Θεσσαλονίκη, αλλά…

Κάρολ Σβιντέρσκι – ΠΑΟΚ: Στον… αέρα παραμένει η μεταγραφή του επιθετικού, παρά τις διαρροές τις τελευταίες ώρες από την Θεσσαλονίκη!

Συγκεκριμένα, μία νέα εξέλιξη υπάρχει στο θέμα, που τείνει να μετατραπεί σε σίριαλ, του Κάρολ Σβιντέρσκι, καθώς η αντιπρόεδρος της Γιαγκελόνια, Ανιέσκα Σιζέφσκα… ζήτησε χρόνο!

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο «Μετρόπολις» τόνισε ότι η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να περιμένει «καλύτερες προσφορές για τον Σβιντέρσκι και να αποφασίσουμε ποια είναι η πιο συμφέρουσα για τον σύλλογο και τον παίκτη»

Σε ερώτηση για το μέχρι πότε είναι διατεθειμένη να περιμένει η πολωνική ομάδα για νέες προσφορές, απάντησε: "Μέχρι τις 21 Ιανουαρίου (σ.σ. την επόμενη Δευτέρα)».

Προφανώς, η Γιαγκελόνια κατέληξε σ' αυτή την απόφαση διαπιστώνοντας ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη, καθώς εκτός από τον Δικέφαλο στο… κόλπο βρίσκονται Τζένοα και Στουτγάρδη και δεν αποκλείεται οι Πολωνοί να περιμένουν μία καλύτερη πρόταση από τις υπάρχουσες!

Πάντως, πριν από τις συγκεκριμένες δηλώσεις, από τον Δικέφαλο διέρρεαν πως δεν υπάρχει ανησυχία και ότι ο Πολωνός επιθετικός άμεσα θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags