Facebook Pixel Αντρέ Σιμόες - ΑΕΚ: Πολύ καλό το κλίμα, πιθανή η επιστροφή!
| 2019-01-17 19:59:00

Σκάει μεγάλη επιστροφή στην ΑΕΚ - Τόσα του δίνει ο Τίγρης - Φτιάχνουν το καλύτερο δίδυμο στην Ελλάδα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Σκάει μεγάλη επιστροφή στην ΑΕΚ - Τόσα του δίνει ο Τίγρης - Φτιάχνουν το καλύτερο δίδυμο στην Ελλάδα

Νέα ανατροπή και... μεταγραφή από το πουθενά. Έχουμε το όνομα!

Αντρέ Σιμόες - ΑΕΚ: Ακόμη και τώρα, εύκολο δεν μοιάζει. Είναι όμως πλέον εφικτό. Τον… δρόμο τον έδειξε ο χειρισμός στην υπόθεση του Τάσου Μπακασέτα.

Και πλέον, στην ίδια ευθεία, μπαίνει και ο Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος έχει λάβει τα κατάλληλα μηνύματα και ξέρει τι πρέπει να κάνει προκειμένου να αντιστρέψει την κατάσταση που τον έχει φέρει, εδώ και περίπου δύο μήνες, εκτός ΑΕΚ.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του sportdog, ο αρχηγός της Ενωσης δείχνει – συνεχώς πλέον – σημάδια αν όχι αναθεώρησης, τουλάχιστον συγκατάβασης. Και στην καθημερινότητα των αποδυτηρίων και στην συμπεριφορά του, αλλά και από την πλευρά του δίνοντας… σημάδια πως πλέον μπορεί να κάτσει ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την ΑΕΚ.


 

Προσοχή. Αυτό δεν σημαίνει πως οι δυο πλευρές θα τα βρουν κιόλας. Το κλίμα όμως είναι πλέον ώριμο για να προκαλέσει – θέμα χρόνου είναι – μια ουσιαστική διαπραγμάτευση, προσαρμοσμένη φυσικά στον ρεαλισμό που εξ αρχής είχε θέσει ως πλαίσιο η διοίκηση των πρωταθλητών και όχι στις απαιτήσεις του Πορτογάλου. Απαιτήσεις που φάνηκε και από την αναζήτηση του στην αγορά ήταν μάλλον υπερβολικές, ειδικά από την στιγμή που δεν κατάφερε να βρει πουθενά (που να θέλει κι ο ίδιος να συζητήσει…) προσφορά που να τις ικανοποιεί.

Η άποψη όλων στην ΑΕΚ για τον ρόλο του Σιμόες, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στα αποδυτήρια, παραμένει θετικότατη. Οι εισηγήσεις και οι εκτιμήσεις πως μαζί με τον νιόφερτο Κρστίτσιτς θα συνθέσουν το καλύτερο δίδυμο χαφ στην Ελλάδα  (όπως ισχυρίζονται στην Ενωση) ενισχύουν την τάση τουλάχιστον της αξιοποίησης της ευκαιρίας που παρουσιάζεται.

Τα βήματα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog, έχουν γίνει και από τις δύο πλευρές. Μένει ένα ακόμη, τελευταίο. Δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα, αφού ακόμη και τώρα, ο μάνατζερ του Πορτογάλου αναζητά προτάσεις από το εξωτερικό. Το μυαλό όμως του Σιμόες φαίνεται πως έχει… γυρίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Tο ακατάλληλο SMS της Γέλενα στον Βράνιες: «Θέλω να με καβαλήσεις σκληρά σαν πραγματική τσ@@λα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags