Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Κάρολ Σβιντέρσκι: Επιμένουν για «σφήνα» της Τζένοα για Σβιντέρσκι
| 2019-01-18 11:58:00

Επιμένουν για «σφήνα» της Τζένοα για Σβιντέρσκι: «Υπάρχει συμφωνία με Γιαγκελόνια»

Sportdog Team
Επιμένουν για «σφήνα» της Τζένοα για Σβιντέρσκι: «Υπάρχει συμφωνία με Γιαγκελόνια»

Στον ΠΑΟΚ, πάντως, τον περιμένουν στη Θεσσαλονίκη.

ΠΑΟΚ - Κάρολ Σβιντέρσκι: Παρότι στον ΠΑΟΚ περιμένουν τον Κάρολ Σβιντέρσκι να πάει στη Θεσσαλονίκη και να υπογράψει, στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο "calciomercato" υποστηρίζουν ότι η Τζένοα συμφώνησε με την Γιαγκελόνια για 2,5 εκατ. ευρώ και ότι ο παίκτης θα συνεχίσει στη Γένοβα από το καλοκαίρι.

"Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της είναι η συμφωνία της Τζένοα με τον Κάρολ Σβιντέρσκι. Επιπλέον οι ροσομπλού τα έχουν βρει με τη Γιαγκελόνια την ομάδα του ποδοσφαιριστή που στην Τζένοα προορίζουν για διάδοχο του Κριστόφ Πιόντεκ.

Ο 22χρονος επιθετικός θα αγωνιστεί στην Τζένοα τον επόμενο Ιούλιο με την ομάδα να πληρώνει 2,5 εκατομμύρια για την απόκτηση του.

Η συμφωνία ολοκληρώνεται κανονικά παρά τις φήμες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα για πιθανό ναυάγιο της. Μια ομάδα που διεκδικεί τον παίκτη είναι ο ΠΑΟΚ που έχει ήδη καταθέσει βελτιωμένη πρόταση στη Γιαγκελόνια.

Σε κάθε περίπτωση η απόφαση θα κριθεί από την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή που έχει ήδη μέσω του ατζέντη του βρίσκεται κοντά στην Τζένοα καθώς προτιμά την μεταγραφή του στην Ιταλία παρά στην Ελλάδα", αναφέρει το δημοσίευμα του calciomercato.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags