Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ζιλ Ντίας: Ανάλυση για Ζιλ Ντίας: «Αυτό είναι το βασικό προσόν του - Γιατί δεν έχει το εύκολο γκολ»
| 2019-01-18 13:08:00

Ανάλυση για Ζιλ Ντίας: «Αυτό είναι το βασικό προσόν του - Γιατί δεν έχει το εύκολο γκολ»

Sportdog Team
Ανάλυση για Ζιλ Ντίας: «Αυτό είναι το βασικό προσόν του - Γιατί δεν έχει το εύκολο γκολ»

Ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος ανέλυσε τον Πορτογάλο.

Ολυμπιακός - Ζιλ Ντίας: Τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού, Ζιλ Ντίας μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 o Ντίμι Κωνσταντόπουλος ο οποίος έχει τεθεί πολλές φορές αντίπαλος μαζί του στα αγγλικά γήπεδα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντίμι Κωνσταντόπουλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6: 

-για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Ζιλ Ντίας: 

Η τεχνική κατάρτιση του είναι και το κυριότερο προσόν του. Δεν είναι και ο πιο ταχύς παίκτης αλλά η τεχνική του κατάρτιση είναι τέτοια που καλύπτει το μειονέκτημα αυτό. Είναι αρκετά ψηλός για ακραίος, πολλές φορές συγκλίνει και προς τον κέντρο και δημιουργεί πολλές φάσεις. 

Παίζει και από τις δύο πλευρές. Όταν παίζει από δεξιά συγκλίνει περισσότερο προς το κέντρο για να χρησιμοποιεί το αριστερό του. Βλέπει γήπεδο και έχει καλή πάσα. Το ελληνικό πρωτάθλημα και το στιλ παιχνιδιού του Ολυμπιακού του ταιριάζει...

-για το γεγονός ότι δεν έχει γκολ; 

Παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες. Δεν είχε πολλές συμμετοχές και σερί συμμετοχών. Δεν έχει ρυθμό. Μπορεί να παίξει και πίσω από τον σέντερ φορ και τότε θα έχει ευκαιρίες για να σκοράρει. 

-αν θα μπορέσει να προσαρμοστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο: 

Δεν είναι τόσο δυνατό το ελληνικό πρωτάθλημα. Και για παίκτες που έχουν καλή τεχνική κατάρτιση είναι καλό. Θα είναι σε μια ομάδα που θα βρει χρόνο συμμετοχής και καλές συνεργασίες. 

Έχει πολλές εμπειρίες. Είναι πολύ σημαντικό. Έχει πολλές ποδοσφαιρικές κουλτούρες. Αποδεικνύει ότι μπορεί να προσαρμοστεί πιο εύκολα. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags