Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μέσα για Πανιώνιο ο Πέλκας - Εκτός με ίωση ο Ουάρντα
| 2019-01-18 14:28:00

Έβγαλε αποστολή για Πανιώνιο ο Λουτσέσκου - Ποιοι έμειναν έξω - Τι γίνεται με Ουάρντα

Sportdog Team
Έβγαλε αποστολή για Πανιώνιο ο Λουτσέσκου - Ποιοι έμειναν έξω - Τι γίνεται με Ουάρντα

Μια σημαντική επιστροφή.

ΠΑΟΚ: Κανονικά στην διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο τέθηκε ο Δημήτρης Πέλκας που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν.

Αντιθέτως, αναμενόμενα εκτός έμειναν οι Κάνιας και Κίτσιο λόγω τραυματισμών, όπως βέβαια και ο μακροχρόνια απών, Βέρνμπλουμ και ο τιμωρημένος Κάνιας. Εκτός έμεινε και ο Ουάρντα λόγω ίωσης, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ:

Περισσότερο από ένα μήνα μετά το τελευταίο του παιχνίδι στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σπίτι του για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Στο πρώτο εντός έδρας ματς για το 2019 ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μάτος , τους τραυματίες Κάνιας , Κίτσιου (οσφυαλγία), Βέρνμπλουμ και τον Ουάρντα που ταλαιπωρείται από ίωση. Αντιθέτως, ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε το πρόγραμμα της προπόνησης και είναι στους 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Η τελευταία προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού και στην εκμετάλλευση κι αντιμετώπιση των στημένων φάσεων. Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μπαλογιάννη, Λημνιό, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί , Πέλκα, Ζαμπά, Άκπομ, Καρέλη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags