Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αμρ Ουάρντα: Δήλωσε πως έχει το μυαλό του στον ΠΑΟΚ ο Αιγύπτιος
| 2019-01-18 18:37:00

Πουλάει... τρέλα ο Ουάρντα - Τι αποκάλυψε για το μέλλον του - «Σπόντα» για Λουτσέσκου! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πουλάει... τρέλα ο Ουάρντα - Τι αποκάλυψε για το μέλλον του - «Σπόντα» για Λουτσέσκου! (ΦΩΤΟ)

Δηλώσεις που ανατρέπουν τα δεδομένα από τον Αιγύπτιο.

ΠΑΟΚ - Αμρ Ουάρντα: Το... σίριαλ με τον Αιγύπτιο εξτρέμ καλά κρατεί, αφού ο διεθνής άσος φέρεται να είναι ξανα μετανιωμένος και να επιθυμεί να τα ξαναβρεί με τους ανθρώπους του Δικεφάλου μετά από ακόμα ένα κρούσμα απειθαρχείας.

Ο Ουάρντα περίμενε πρόταση από την αγγλική Γουέστ Μπρομ και δεν εμφανιζόταν «ψημένος» να αποδεχθεί την πρόταση του Ατρομήτου για δανεισμό.

Μιλώντας σε συμπατριώτες του, ο Αιγύπτιος άσος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Αλ Αχλί και επικεντρώνεται στο πώς θα φτιάξει τις σχέσεις του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου ώστε να συνεχίσει να παίζει στον ΠΑΟΚ!

«Δεν πρόκειται να επιστρέψω στο πρωτάθλημα της Αιγύπτου, ο στόχος και η φιλοδοξία μου είναι να μείνω στην Ευρώπη, για πολλά χρόνια ακόμη, και να γράψω τη δική μου ιστορία εκεί», υποστήριξε αρχικά ο 25χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ.

«Η συγκέντρωση και το μυαλό μου είναι στον ΠΑΟΚ και στην εθνική ομάδα της Αιγύπτου για το Κόπα Αφρικα 2019. Κοιτάζω πως θα συνεχίσω να έχω εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ, αφού πρώτα βελτιωθούν οι σχέσεις μου με τον προπονητή της ομάδας», συμπλήρωσε.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags