Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Μπουζούκης: Αυτό είναι το σχέδιο - Πότε θα σκάσει το «μπαμ» - Yπάρχει «συμφωνία»
| 2019-01-18 22:05:00

Τρελαίνει κόσμο η ταλεντάρα - Αυτό είναι το σχέδιο - Πότε θα σκάσει το «μπαμ» - Yπάρχει «συμφωνία»

του Νίκου Στεργίου
Τρελαίνει κόσμο η ταλεντάρα - Αυτό είναι το σχέδιο - Πότε θα σκάσει το «μπαμ» - Yπάρχει «συμφωνία»

Φούντωσαν οι φήμες για τον μικρό. Πού θα πάει; Όλα εδώ!

Παναθηναϊκός - Γιάννης Μπουζούκης: Αδιαμφισβήτητη η εξέλιξη, η πρόοδος και η δυναμική του Έλληνα άσου. Ο 21χρονος playmaker των Πρασίνων αποδεικνύει με την παρουσία του- την πρώτη ουσιαστικά πλήρη στην επαγγελματική του καριέρα φέτος- πως είναι το βαρόμετρο του «τριφυλλιού».

Δικαίως έχει στρέψει την προσοχή αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων στο πρόσωπο του, αναμενόμενος και ο ντόρος που έχει προκαλέσει με τα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του και τις ολοένα και πιο καθοριστικές στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού εμφανίσεις του.

Δύο πράγματα όμως πριν υποκύψουμε στην… άκρατη μεταγραφολογία. Είναι αλήθεια πως το scouting που του γίνεται είναι εκτεταμένο και από ομάδες πραγματικά κορυφαίου επίπεδου (δεν είναι τυχαία η προ μηνός αναφορά ιταλικών media πως η Ιντερ τον τσεκάρει). Είναι αλήθεια πως στο «τριφύλλι» περιμένουν την -καλοκαιρινή- μετουσίωση αυτού του ενδιαφέροντος σε προτάσεις.

Ως εκεί όμως. Το συμβόλαιο του νεαρού άσου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. Εκ των πραγμάτων συνεπώς, το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι κρίσιμο αφού, λογικά θα τεθεί επί τάπητος το «ανανεώνει ή παραχωρείται».

Πρόθεση και του Νίκου Νταμπίζα αλλά και του ίδιου του ποδοσφαιριστή είναι να κυλήσει και να βγει η σεζόν απερίσπαστα, χωρίς καμία «ενόχληση» και οι διαπραγματεύσεις να γίνουν σε σωστή βάση, με αξιολόγηση μιας ολόκληρης χρονιάς στα πόδια του Γιάννη Μπουζούκη, στο τέλος της σεζόν.

Αξιολόγηση που θα φέρει είτε μια ανανέωση συμβολαίου με την αναμενόμενη αύξηση απολαβών είτε θα οριοθετήσει μια αντικειμενική τιμή πώλησης, τιμή που θα ανταποκρίνεται στο scouting και στο ενδιαφέρον που έχει προκαλέσει ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, αλλά και θα ικανοποιεί και τις αξιώσεις της ΠΑΕ.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που οφείλουμε να τονίσουμε είναι πως τώρα δεν έχει γίνει και δεν προβλέπεται να γίνει το παραμικρό για τον Ελληνα χαφ, πως αυτός με τον εκπρόσωπο του είναι σε πλήρη σύμπνοια με τον Νίκο Νταμπίζα αναφορικά με το χρονικό διάστημα που θα γίνουν οι συζητήσεις, αλλά και το πλαίσιο τους, για το μέλλον του και πως σίγουρα το ενδιαφέρον υφίσταται από πολλές και καλές ομάδες της Ευρώπης, αλλά και ο δικός τους ορίζοντας, το καλοκαίρι (το νωρίτερο) είναι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags