Facebook Pixel Κώστας Μήτρογλου - Μαρσέιγ: Τι συμβαίνει με τον Έλληνα άσο
| 2019-01-19 14:24:00

Αποκάλυψη για το μέλλον του Μήτρογλου - Έχει «τελειώσει» από Μαρσέιγ; Όλη η αλήθεια!

Sportdog Team
Αποκάλυψη για το μέλλον του Μήτρογλου - Έχει «τελειώσει» από Μαρσέιγ; Όλη η αλήθεια!

Από τα χείλη του πλέον κατάλληλου.

Κώστας Μήτρογλου - Μαρσέιγ: Τι συμβαίνει με τον Έλληνα άσο.

Η Μαρσέιγ παρατάχθηκε στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις της για το σαμπιονά χωρίς «καθαρόαιμο» επιθετικό, γεγονός που «πλήττει» αγωνιστικά, τόσο τον Κώστα Μήτρογλου, όσο και τον Βαλέρ Ζερμέν.

Μάλιστα, ο Ελληνας διεθνής άσος, δεν έχει παίξει με τους Μασσαλούς μέσα στο 2019 και όλα συνηγορούν στην αποχώρηση του από την ιστορική ομάδα. Ομως ο Ρούντι Γκαρσιά, φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη.

«Ο Κώστας θα συμπεριληφθεί στην αποστολή στο μέλλον. Στον αγώνα της Τετάρτης (σ.σ. με την Σεντ Ετιέν, εκτός έδρας ήττα με 2-1) ο αποκλεισμός του ήταν επιλογή τακτικής. Είχα ανάγκη από παίκτες που τρέχουν και είναι γρήγοροι. Περίμενα μία αντίδραση από αυτόν. Και ο Κώστας την είχε. Στην προπόνηση της Πέμπτης, έδειξε πάθος και μάλιστα φοβήθηκα μήπως τραυματίσει κάποιον παίκτη. Είναι η αρχή μίας θετικής απάντησης. Υπολογίζω και τον Μήτρογλου και τον Ζερμέν και τον Νιέ, για όλα όσα μπορούν να προσφέρουν στην Μαρσέιγ. Ολα τα υπόλοιπα, είναι υποθετικά. Δεν έχω χρόνο για χάσιμο με αυτά τα θέματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής της Μαρσέιγ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags