Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Καραπαπάς: Ξέσπασμα Καραπαπά μετά το ματς με τον ΠΑΣ!
| 2019-01-19 20:08:00

«Ρουκέτες» Καραπαπά μετά τον ΠΑΣ: «Εποχή της... εξυγίανσης - Άλλοι κανονισμοί για Ολυμπιακό»

Sportdog Team
«Ρουκέτες» Καραπαπά μετά τον ΠΑΣ: «Εποχή της... εξυγίανσης - Άλλοι κανονισμοί για Ολυμπιακό»

Ξέσπασε μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ ο Κώστας Καραπαπάς.

Ολυμπιακός - Κώστας Καραπαπάς: Τα παράπονά του για την διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΣ εξέφρασε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά:

«Αρχικά, είμαστε χαρούμενοι για ακόμη μία νίκη σε ένα απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο, όπου κανονικά δεν θα πρέπει να διεξάγονται παιχνίδια. Από εκεί και πέρα γίναμε μάρτυρες της εποχής της… εξυγίανσης. Ξέρω ότι δεν πρέπει να κάνουμε κριτική ή τουλάχιστον δε θέλουμε να κάνουμε κριτική στη διαιτησία. Αλλά δυστυχώς η κατάσταση συνεχίζεται. Βλέπετε ότι υπάρχουν άλλοι κανονισμοί για τον Ολυμπιακό, διαφορετικοί από τους άλλους. Καλό είναι, όμως, να κάνουμε κριτική σε όλους.

Στους παίκτες, τους παράγοντες τους πάντες, αλλά να γίνεται κριτική και στους διαιτητές. Εμείς είμαστε αυτοί, άλλωστε, που για να πάρουμε οποιοδήποτε σφύριγμα θα πρέπει οι παίκτες μας να «ματώσουν. Είδατε και εσείς σήμερα τόσες φάσεις… Να είναι όλοι σίγουροι ότι εμείς κάθε Κυριακή θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες κόντρα σε όλους και σε όλα, να παλεύουμε και να κάνουμε τον κόσμο μας υπερήφανο. Γιατί ο κόσμος μας είναι υπερήφανος γι’ αυτή την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags