Facebook Pixel Απόλλων Σμύρνης – Λεβαδειακός: Έμειναν στο 0-0
| 2019-01-19 20:51:00

«Χ»αλάστηκαν και οι δύο στη Ριζούπολη και… βυθίζονται!

Sportdog Team
«Χ»αλάστηκαν και οι δύο στη Ριζούπολη και… βυθίζονται!

Στο 0-0 και στις τελευταίες θέσεις έμειναν  Απόλλων και Λεβαδειακός.

Απόλλων Σμύρνης – Λεβαδειακός: Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το ντέρμπι παραμονής στην Superleague.

Απόλλων Σμύρνης και Λεβαδειακός έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που δεν ικανοποίησε κανέναν, καθώς μετά από 17 αγωνιστικές παραμένουν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Ριζούπολης είναι στον… πάτο με έξι βαθμούς πλέον, ενώ οι Βοιωτοί έφτασαν τους εννιά, στο -5 δηλαδή από τον ΠΑΣ Γιάννινα που είναι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Το ματς ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό και την μπάλα πάνω – κάτω, όπως αναμενόταν άλλωστε, δεδομένου πως η ισοπαλία δεν βόλευε καμία από τις δύο ομάδες.

Οι Μπεντινέλι – Ντεφεντερίκο – Ναζλίδης έβγαζαν…κέφια από πλευράς Απόλλωνα, ενώ ο Σαβαντογκό ήταν κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών του Λεβαδειακού.

Κι επειδή οι αριθμοί λένε την αλήθεια, το α΄ημίχρονο έκλεισε με 12 τελικές προσπάθειες (7 για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και 5 για την ομάδα της Λιβαδειάς) με κορυφαία όλων αυτή στο 30ο λεπτό.

Τι συνέβη εκεί;

Οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ, ωστόσο Τσαμπούρης έδιωξε πάνω στη γραμμή πλασέ του Ντεφεντερίκο, κρατώντας το «μηδέν» για την ομάδα της Βοιωτίας.

Σε γρήγορο τέμπο κύλησε το παιχνίδι και στο β΄ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκάθαρους επιθετικούς προσανατολισμούς.

Ο Απόλλων έβγαζε λίγο παραπάνω ενέργεια από τους φιλοξενούμενους και έδειχνε να «φλερτάρει» πιο έντονα με το γκολ, όπως επιβεβαιώθηκε στο 62΄.

Σε αυτό το χρονικό σημείο οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να «ξεκλειδώσουν» την εστία των Βοιωτών, ωστόσο το αριστερό κάθετο δοκάρι έσωσε τους τελευταίους από ένα αυτογκόλ του Μητρόπουλου, με τον παίκτη του Λεβαδειακού να φωνάζει πάντως για επιθετικό φάουλ του Ακόστα.

Όσο το παιχνίδι πήγαινε προς το φινάλε, οι δύο ομάδες εντείναν τις προσπάθειες τους για το πολυπόθητο γκολ, χωρίς όμως να το βρουν στο δρόμο τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags