Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Έτσι είδε το διπλό στον ΠΑΣ ο Μαρτίνς - Τι είπε για τον αγωνιστικό χώρο
| 2019-01-19 21:06:00

Έτσι είδε το διπλό στον ΠΑΣ ο Μαρτίνς - Τι είπε για τον αγωνιστικό χώρο

Sportdog Team
Έτσι είδε το διπλό στον ΠΑΣ ο Μαρτίνς - Τι είπε για τον αγωνιστικό χώρο

Δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Ικανοποιημένος από την νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, που στάθηκε στην κακή εικόνα του αγωνιστικού χώρου των "Ζωσιμάδων".

«Καμία αμφιβολία δεν έχουμε ότι ήταν δίκαιη η νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα ήταν αρκετά ισορροπημένα. Καταφέραμε να βάλουμε ένα πολύ γρήγορο γκολ, ουσιαστικά στην πρώτη μας προσπάθεια. Επίσης, ο ΠΑΣ κατάφερε να βάλει πολύ γρήγορα το γκολ του και να μας ισοφαρίσει. Ήταν ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι μας υποχρέωσαν να δουλέψουμε πολύ. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν στο πρώτο ημίχρονο να προσαρμοστούν στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ο οποίος ήταν πολύ κακός και δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές να κάνουν πολλά πράγματα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Στη συνέχεια ο ΠΑΣ υποχώρησε και δεν του επιτρέψαμε καθόλου να μας απειλήσει στο δεύτερο ημίχρονο. Πιστεύω πως σ’ έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο που οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα αλλά και απέναντι σε μία ομάδα η οποία μας υποχρέωσε να δουλέψουμε πολύ όπως ξανά είπα, ήμασταν ανώτεροι, ήμασταν πιο αποτελεσματικοί και η νίκη είναι απολύτως δίκαιη», ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags