Facebook Pixel ΑΕΚ - Έρικ Μοράν: Όλα τούμπα από τον Μαρίνο, παίρνει «κεφάλια» - Αυτοί θα παίζουν - Τον «έφαγε» ο Κρίστιτσιτς
| 2019-01-19 22:25:00

Όλα τούμπα από τον Μαρίνο, παίρνει «κεφάλια» - Αυτοί θα παίζουν - Τον «έφαγε» ο Κρίστιτσιτς

του Γιώργου Θεοδωράκη
Όλα τούμπα από τον Μαρίνο, παίρνει «κεφάλια» - Αυτοί θα παίζουν - Τον «έφαγε» ο Κρίστιτσιτς

Είναι το αφεντικό και δε μασάει τίποτα. Ποιον στέλνει σπίτι του;

ΑΕΚ - Έρικ Μοράν: Μετά από πολύ καιρό το κλίμα στα Σπάτα είναι πολύ καλό και σε αυτό βοήθησε φυσικά η άνετη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική στα Γιάννινα, που συνοδεύτηκε και από εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, παρότι ακόμα δεν έχει… γλιτώσει τη θέση του, πήρε πόντους, καθώς η κίνηση να αλλάξει το σύστημα σε 3-5-2, απέδωσε και βοήθησε την Ένωση να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Μάλιστα, αν πάρει και την Κυριακή άνετα άλλο ένα τρίποντο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, τότε θα μειωθούν οι πιθανότητες να δει την πόρτα της εξόδου, τουλάχιστον το επόμενο διάστημα.

Ο Έλληνας κόουτς λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τα Σπάτα, το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαιτέρως ανεβασμένος και επαναλαμβάνει σε όλους, αυτό που έλεγε βέβαια και όταν η κατάσταση ήταν άσχημη, πως η Ένωση θα βρει τον δρόμο της και θα κλείσει τη σεζόν με θετικό πρόσημο.

Ο προπονητής των Κιτρινόμαυρων μάλιστα, έχει ξανακερδίσει σε σημαντικό βαθμό και τα αποδυτήρια, ενώ πλέον δεν διστάζει να δείξει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως αυτός είναι το αφεντικό και ότι θα παίζουν κάθε φορά αυτοί που πρέπει. Στα Γιάννινα για παράδειγμα άφησε στον πάγκο τον ντεφορμέ Κλωναρίδη και εκτός αποστολής τον Γιαννιώτα.



Για τον Αστέρα λοιπόν, έστειλε… νέο μήνυμα στον Έρικ Μοράν, καθώς παρότι ο Αντρέ Σιμόες είναι εκτός ομάδας εδώ και δύο μήνες και ο Κώστας Γαλανόπουλος ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ο Ουζουνίδης «έκοψε» ξανά τον Ισπανό από την αποστολή.

Πρόκειται για ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος πλέον δεν έχει θέση ούτε στον πάγκο με την άφιξη του Νέναντ Κρίστιτσιτς. Ο 27χρονος χαφ μετρά 10 ματς με ένα γκολ σε μόλις 575 λεπτά στο χορτάρι, ενώ πέρυσι μέτρησε 9 συμμετοχές από τον Γενάρη όταν και αποκτήθηκε.

Έτσι λοιπόν, όλα δείχνουν ότι ο Μοράν παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, το καλοκαίρι θα κληθεί από τη διοίκηση για να λύσει το συμβόλαιό του ή για να βρει άλλη ομάδα και να συνεχίσει την καριέρα του. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags