Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Επική ατάκα Λουτσέσκου για Πρίγιοβιτς
| 2019-01-19 22:48:00

Επική ατάκα Λουτσέσκου για Πρίγιοβιτς - Τι είπε για τις ανανεώσεις, Μίσιτς και Σβιντέρσκι!

Sportdog Team
Επική ατάκα Λουτσέσκου για Πρίγιοβιτς - Τι είπε για τις ανανεώσεις, Μίσιτς και Σβιντέρσκι!

Αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα του ΠΑΟΚ ο Ρουμάνος.

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ σκοράρει αρκετά γκολ στα τελευταία παιχνίδια στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη του Δικεφάλου με 3-0 επί του Πανιωνίου στην Τούμπα.

Ο Ρουμάνος αναφέρθηκε ξανά στα σημαντικά γκολ που πέτυχε το προηγούμενο διάστημα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ενώ μίλησε για τις ανανεώσεις στην ομάδα, αλλά και τις προσθήκες των Μίσιτς, Γιαννούλη και Σβιντέρσκι.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: 

Για τα γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Πρίγιοβιτς και αν είναι σύμπτωση:

"Το κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Έχουμε τεράστιο κίνητρο πολύ καλό πνεύμα. Έχουμε αυτή τη καλή αντιμετώπιση, έχουμε αυτή τη στάση που θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια, σκοράρουμε γκολ και παίρνουμε αυτοπεποίθηση, θέλουμε να συνεχίσουμε να σκοράρουμε. Στην Τρίπολη καταφέραμε να βρούμε χώρους, σήμερα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Καταφέραμε να σκοράρουμε με τον Μπίσεσβαρ, από εκεί και πέρα ήρθε και το δεύτερο γκολ, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και παραπάνω ενδεχομένως στην αναμέτρηση. Υπάρχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε αντίπαλο και δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει μια σύνδεση όσον αφορά τα γκολ, τα οποία πετύχαμε τώρα και έναν παίκτη ο οποίος έφυγε. Ο Πρίγιοβιτς μας έδωσε φανταστικά γκολ σε φανταστικές στιγμές, έχει δώσει πολλά. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό το σκοράρισμα, είναι κάτι το οποίο όσο προχωράς και έχεις τεράστιο κίνητρο και βλέπεις να πραγματοποιείτε κάτι το οποίο θέλεις και γίνονται οι καθοριστικές σου αποφάσεις σου γκολ, είναι κάτι που σου δίνει αυτοπεποίθηση. Στο πρώτο γύρο είχαμε μια σειρά παιχνιδιών τα οποία λόγω της πίεσης και από το μείον δυο έπρεπε να τα κερδίσουμε, οπότε δεν είχαμε αυτό το εύρος στα γκολ. Από εκεί και πέρα σε αυτά τα ματς είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα αλλά στον πρώτο γύρο ο Πρίγιοβιτς μας έδωσε πολλά".

Για το πόσο πιο ήσυχος νιώθει με τις ανανεώσεις που έγιναν αλλά και για τον Βαρέλα:

"Ξέρετε πολύ καλά την άποψη μου όσον αφορά αυτά τα θέματα, ξέρετε πόσο αγαπάω και πόσο θέλω αυτούς τους παίκτες που είναι μέρος ενός φανταστικού συνόλου, που πέρυσι κέρδισε τα πάντα στο γήπεδο. Δεν θέλω να γίνω πολεμικός και να πω οτιδήποτε αλλά στην πραγματικότητα κέρδισαν τα πάντα και φέτος συνεχίζουν να κερδίζουνε στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες που έχουν ήδη υπογράψει και ελπίζω να πάνε όλα καλά και με τους υπόλοιπους. Είναι θέμα της σχέσης η οποία έχει δημιουργηθεί ανάμεσα τους, υπάρχει η αίσθηση του σεβασμού και της υπευθυνότητας στη δουλειά που κάνουμε και έτσι πρέπει να προσέξουμε αυτούς τους παίκτες".

Για τους νέους παίκτες που έρχονται:

"Πρώτα από όλα πρέπει να τους δούμε τους παίκτες και από κοντά μέσα στο γκρουπ μας. Είμαι σίγουρος ότι είναι παίκτες που θα μας βοηθήσουν στη δεδομένη χρονική στιγμή μιας και έρχεται ένα διάστημα στο οποίο θα παίζουμε κάθε τρεις ημέρες. Εδενχομένως να υπάρξουν τραυματίες ή κάποιοι τιμωρημένοι παίκτες σε αυτή την περίοδο, χρειαζόμαστε επίσης την φρεσκάδα κάθε τρεις μέρες, χρειαζόμαστε παίκτες οι οποίοι θα μπαίνουν σε κάθε στιγμή και θα μας δείχνουν ότι είναι μέρος του συνόλου και είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο δυνατό εαυτό τους".

Ερωτηθείς για τους Μίσιτς – Γιαννούλη και αν περιμένει κάποιον ακόμα παίκτη:

"Δεν θέλω να πω, αν περιμένω κάτι άλλο. Πραγματικά μισώ αυτή την περίοδο... Αυτό που θέλω είναι να έχω γκρουπ με συνοχή, δεμένο. Για να το καταφέρεις αυτό, θα πρέπει να έχεις ένα συγκεκριμένο αριθμό παικτών. Είναι δύσκολο να πεις σε έναν παίκτη και να μπει στη μάχη. Δεν είναι ίσως το κλίμα σωστό ακόμα και μετά θα ρισκάρουμε να μην είναι έτοιμος ο οποιοσδήποτε. Όταν έχεις έναν καινούργιο παίκτη, τον βάζεις στη σωστή στιγμή. Από εκεί και πέρα, αν πρέπει να μπει., θα πρέπει να δείξει την αξία του".

Τέλος ρωτήθηκε για τον Σβιντέρσκι: "Θα είναι ένας παίκτης, ο οποίος θα υποστηρίξει το σύνολο. Δεν θα ακούσετε από μένα να πω κάτι τεράστιο...".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags