Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Αποκάλυψη Μπίσεσβαρ για το συμβόλαιό του και φοβερή ατάκα: «Ήθελα να δείξω πόσο...»
| 2019-01-19 23:25:00

Αποκάλυψη Μπίσεσβαρ για το συμβόλαιό του και φοβερή ατάκα: «Ήθελα να δείξω πόσο...»

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μπίσεσβαρ για το συμβόλαιό του και φοβερή ατάκα: «Ήθελα να δείξω πόσο...»

«Έφτιαξε» τους φίλους του ΠΑΟΚ με αυτό που δήλωσε.

ΠΑΟΚ - Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Νωρίτερα έγινε γνωστό πως ο Ολλανδός άσος συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ για τρία χρόνια και λίγο αργότερα ο Μπίσεσβαρ πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο, κερδίζοντα το βραβείο του MVP.

Με δηλώσεις του στη Nova ο βιρτουόζος άσος τόνισε ότι με την αποψινή του εμφάνιση ήθέλε να δείξει πόσο καλά περνά στον Δικέφαλο, ενώ επεσήμανε ότι το θέμα της ανανέωσης θα κλείσει τυπικά σε δέκα μέρες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα:

Για το γκολ που σημείωσε: «Ήταν ωραίο και την ώρα που το ζούσα στον αγωνιστικό χώρο. Έκανα το σουτ πήγε στην γωνία, δεν την πρόλαβε ο τερματοφύλακας και έτσι μπήκε το γκολ».

Για τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο: «Με καλύτερα τελειώματα και από εμένα και από τους υπόλοιπους, θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να βάλουμε ακόμη ένα γκολ, αλλά έχουμε μπροστά μας τον αγώνα Κυπέλλου και πρέπει να είμαστε όλοι υγειείς».

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Για εμάς το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε τα ματς. Από εδώ και πέρα όλα τα εντός έδρας παιχνίδια θα κυλήσουν με τον ίδιο τρόπο, θα έρχονται και θα κλείνονται οι αντίπαλοι και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να το αντιμετωπίσουμε αυτό».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχει τελειώσει και το τυπικό αυτής της συμφωνίας. Η οικογένεια μου περνάει καλά και με την αποψινή εμφάνιση ήθελα να δείξω πόσο καλά περνάω στον ΠΑΟΚ».

Στην συνέχεια ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ παρέλαβε το βραβείο του MVP της αναμέτρησης και στις δηλώσεις του σημείωσε:

«Είμαι χαρούμενος γιατί η ομάδα έβγαλε ένα δύσκολο διάστημα, με δύσκολα παιχνίδια. Όσον αφορά το συμβόλαιο, έχουμε συμφωνήσει και θα τελειώσει το θέμα σε 10 μέρες. Στοχος μου ήταν να μείνω, ειμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας που παλεύει για τίτλους και επιτυχίες.

Από τότε που ήρθα ο ΠΑΟΚ είναι ένα καλό και δεμένο γκρουπ κι αυτό το στοιχείο είναι που χαρακτηρίζει την ομάδα και με κάνει ευτυχισμένο. Μπορώ να αποδώσω καλά όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου. Στην Τρίπολη έπαιξα πλάγια και πέτυχα ενα γκολ που ακυρώθηκε, ενώ σήμερα έπαιξα στον άξονα και σκόραρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags