Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Τσούμπα Ακπόμ: Τι είπε ο νεαρός επιθετικός για την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς
| 2019-01-19 23:48:00

Μπορεί να αντικαταστήσει τον Πρίγιοβιτς; - Η ατάκα του Ακπόμ για τον Σέρβο και το πρωτάθλημα

Sportdog Team
Μπορεί να αντικαταστήσει τον Πρίγιοβιτς; - Η ατάκα του Ακπόμ για τον Σέρβο και το πρωτάθλημα

Τι είπε ο επιθετικό του ΠΑΟΚ για τον πρώην συμπαίκτη του.

ΠΑΟΚ - Τσούμπα Ακπόμ: Ο νεαρός επιθετικός έχει πάρει φανέλα βασικού στον Δικέφαλο μετά την αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Ακπόμ τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος που ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιλέγει αυτόν στη βασική ενδεκάδα, ενώ επεσήμανε ότι είναι παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Πρίγιοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ακπόμ στη Nova:

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι ξεκίνησε και πάλι στην 11άδα και ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0: «Κυρίως χαίρομαι για την ομάδα. Προσφέρω ότι μπορώ και είναι σημαντικό για εμένα να παίρνουμε τέτοιες νίκες».

Για το γεγονός ότι είναι πρώτη επιλογή του προπονητή μετά την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς: «Χαίρομαι πολύ για το γεγονός. Είμαστε διαφορετικοί παίκτες με τον Πρίγιοβιτς. Έχετε δει ότι έχουμε διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Πρίγιοβιτς. Είμαι πιο γρήγορος και προσπαθώ να βοηθήσω αλλιώς την ομάδα από εκείνον. Θέλουμε λίγο χρόνο για να “δεθώ” με τους συμπαίκτες μου, να συνηθίσουν εμένα και εγώ αυτούς. Τότε θα είμαστε ακόμα καλύτερα».

Για τον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος: «Θέλουμε όλοι να γράψουμε ιστορία και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags