Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Χοσέ Κάνιας: Ανεβάζει ρυθμούς ο Χοσέ Κάνιας
| 2019-01-20 16:53:00

Αντίστροφη μέτρηση για βασικό στον ΠΑΟΚ - Επιστρέφει ο...

Sportdog Team
Αντίστροφη μέτρηση για βασικό στον ΠΑΟΚ - Επιστρέφει ο...

Ανεβάζει ρυθμούς.

ΠΑΟΚ: Ο Χοσέ Κάνιας ακολούθησε μέρος της σημερινής προπόνησης και μπαίνει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του για να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ: 

«Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή ανήκει στο παρελθόν και το μυαλό όλων είναι στραμμένο πλέον στην αναμέτρηση της Τρίτης (22.01, 19:30) κόντρα στην Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ μετά το άσχημο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στην Πάτρα, καλείται να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού, στον δρόμο για την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του τίτλου.

Την Κυριακή (20.01) το αγωνιστικό τμήμα συγκεντρώθηκε στη Νέα Μεσημβρία και σήκωσε μανίκια ενόψει της μάχης με τους Πατρινούς. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν με τον προπονητή στο γήπεδο στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας ακολούθησε μέρος της κανονικής προπόνησης και στην συνέχεια έκανε ασκήσεις ατομικά, ανεβάζοντας ρυθμούς. Ο Ισπανός μπαίνει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και ξεκινάει την σταδιακή επανένταξη με το υπόλοιπο γκρουπ. Ο Στέλιος Κίτσιου από την πλευρά έκανε θεραπεία για την οσφυαλγία από την οποία ταλαιπωρείται.

Τη Δευτέρα (21.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στη Νέα Μεσημβρία στις 17:00».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags