Facebook Pixel ΟΦΗ - Παναιτωλικός: Nίκη με 3-0 για τον ΟΦΗ επί του Παναιτωλικού
| 2019-01-20 17:08:00

Φοβερός Ναμπί, έδωσε τη νίκη στον ΟΦΗ - «Φωνάζει» ο Παναιτωλικός

Sportdog Team
Φοβερός Ναμπί, έδωσε τη νίκη στον ΟΦΗ - «Φωνάζει» ο Παναιτωλικός

Οι Κρητικοί επικράτησαν με 3-0 στο "Γεντί Κουλέ".

ΟΦΗ - Παναιτωλικός: Πρεμιέρα με το… δεξί για τον Ναμπί, ο οποίος στο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΟΦΗ, οδήγησε την ομάδα του στην πολύτιμη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό με 3-0, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. 

Ο Άγγλος άσος ήταν μέσα σε όλες τις επικίνδυνες φάσεις των «ομιλίτων» ενώ σκόραρε με απευθείας εκτελέσεις φάουλ στο 26ο και στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης. Για να έρθει ο Βουό έξι λεπτά πριν τη λήξη και να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα ενώ στην ίδια φάση ο Κουτσιανικούλης είχε δοκάρι! 

Η ομάδα του Αγρινίου δικαιούται πάντως να φωνάζει για τη λάθος υπόδειξη του διαιτητή Κοτσάνη, από την οποία αφενός έμεινε με παίκτη λιγότερο, στο 70’, μετά την κόκκινη κάρτα που είδε ο Κυριακίδης, αφετέρου οδήγησε και στο 2-0. Ενώ είχε και το χαμένο πέναλτι του Μοράρ στο 38ο λεπτό, με το οποίο αν είχε ισοφαρίσει, ενδεχομένως να υπήρχε κι άλλη εξέλιξη στο ματς… 

Οι συνθέσεις: 

ΟΦΗ (4-2-3-1): Στρέζος, Μπράουν (86’ Δεληγιαννίδης), Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Νάστος, Κουτσιανικούλης, Ναμπί (89’ Οικονόμου), Ντίνας (80’ Νέιρα), Βουό. 

Παναιτωλικός (4-2-3-1): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μάλης, Άργκους, Τσοκάνης (69’ Αμαράλ), Λιάβας (60’ Μπαϊροβιτς), Λουσέρο, Ντίας, Μάζουρεκ (73’ Γιαννακόπουλος), Μανά, Μοράρ. 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags