Facebook Pixel ΟΦΗ - Παναιτωλικός: Ένταση μεταξύ των τεχνικών τιμ και αιχμηρές δηλώσεις από Δέλλα και Παπαδόπουλο
| 2019-01-20 17:23:00

Μπάχαλο στο ΟΦΗ-Παναιτωλικός - Ξύλο στο ημίχρονο, «ρουκέτες» από Δέλλα και Παπαδόπουλο!

Sportdog Team
Μπάχαλο στο ΟΦΗ-Παναιτωλικός - Ξύλο στο ημίχρονο, «ρουκέτες» από Δέλλα και Παπαδόπουλο!

Χαμός στο παιχνίδι, με τους ανθρώπους των ομάδων να έρχονται στα χέρια.

ΟΦΗ - Παναιτωλικός: Επεισοδιακή ήταν η αναμέτρηση της Κρήτης, καθώς μέλη των τεχνικών επιτελείων των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια, με τον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού, Χρήστο Κουτσοσπύρο, να έχει ματώσει στη μύτη δίχως να έχει διευκρινιστεί το πώς συνέβη αυτό.

Την ίδια ώρα οπαδοί του ΟΦΗ έβριζαν χυδαία τον Δέλλα, ενώ πληροφορίες θέλουν τον προπονητή του Παναιτωλικού να φτάνει κοντά στο να έρθει στα χέρια με τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Στο τέλος της αναμέτρησης οι προπονητές των δύο ομάδων αντάλλαξαν «βαριές» κουβέντες στην κάμερα της Nova.

Ο Τραϊανός Δέλλας δήλωσε ότι ντρέπεται που είναι συνάδελφος με το Νίκο Παπαδόπουλο, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «Ντρέπομαι για την συμπεριφορά του Κ. Παπαδόπουλου και που είμαι συνάδελφός του. Είναι ντροπή να εκπροσωπεί μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο ΟΦΗ, πραγματικά ντρέπομαι».

Ο τεχνικός του ΟΦΗ πέρασε στην αντεπίθεση, συμβουλεύοντας τον Δέλλα να προσέξει πώς εκφράζεται και να φροντίσει για τη συμπεριφορά των συνεργατών του.

«Καταννοώ τον εκνευριμό του Τραϊανού, θα τον συμβουλεύσω να μην εκφράζεται έτσι, τον σέβομαι. Να κοιτάξει τους συναδέλφους του να μην υβρίζουν μάνες και σπίτια και μετά να μιλήσει για μένα», είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags