Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ούγκο Κάιπερς: Δηλώσεις του μάνατζερ του Βέλγου για το μέλλον του
| 2019-01-20 18:54:00

Αποκάλυψη για Κάιπερς και δήλωση με νόημα από τον μάνατζέρ του - Τι «παίζει» με Ολυμπιακό;

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Κάιπερς και δήλωση με νόημα από τον μάνατζέρ του - Τι «παίζει» με Ολυμπιακό;

Συνεχίζεται το... σίριαλ με τον Βέλγο επιθετικό.

Ολυμπιακός - Ούγκο Κάιπερς: Ο Βέλγος άσος φέρεται να είναι κοντά στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αν και δημοσιεύματα στην πατρίδα του αναφέρουν ότι δεν έχει υπογράψει ακόμα στον αγγλικό σύλλογο και αφήνουν να εννοηθεί ότι ενδέχεται ο παίκτης του Εργοτέλη να κλείσει στον Ολυμπιακό.

Ένας εκ των εκπροσώπων του, ο Κίλιαν Βαντερσάντε, είπε στο Voetbalnieuws.be: «Δεν έχει υπογράψει στην Φόρεστ ο Κάιπερς. Από την 1η Γενάρη μπορεί να διαπραγματευθεί με οποιαδήποτε ομάδα καθώς το συμβόλαιό του είναι μέχρι το καλοκαίρι. Μπορεί να υπογράψει δηλαδή από τώρα για του χρόνου. Δεν μπορώ να αποκλείσω να πάρει μεταγραφή από τώρα. Ο Κάιπερς είναι μία περίπτωση ταλαντούχου παίκτη. Εάν δεν συμφωνήσουμε με τον Εργοτέλη για τώρα και για να υπάρξει τον Γενάρη μεταγραφή θα φύγουμε το καλοκαίρι ως ελεύθεροι».

Το κείμενο αφήνει να εννοηθεί πως ο Βαντερσάντε έκανε λόγο και για τον Ολυμπιακό και για ομάδες στο Βέλγιο, με το μέλλον τοπυ Κάιπερς να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.

Θυμίζουμε ότι η υπόθεση του Κάιπερς είχε απασχολήσει ιδιαιτέρως και πέρυσι, όταν ο 21χρονος άσος αρνήθηκε να πάει στην ΑΕΚ, παρά τη συμφωνία του Εργοτέλη με την Ένωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags