Facebook Pixel AEK - Νέναντ Κρίστιτσιτς: Αυτός είναι ο νέος ηγέτης της ΑΕΚ - Φοβερή ποιότητα - «Τρώει» τον Μάνταλο
| 2019-01-20 22:00:00

Αυτός είναι ο νέος ηγέτης της ΑΕΚ - Φοβερή ποιότητα - Τρελαμένος ο Ουζουνίδης - «Τρώει» τον Μάνταλο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αυτός είναι ο νέος ηγέτης της ΑΕΚ - Φοβερή ποιότητα - Τρελαμένος ο Ουζουνίδης - «Τρώει» τον Μάνταλο

Μεταγραφάρα που κάνει τη διαφορά, ξέρει μεγάλη μπάλα. 

AEK - Νέναντ Κρίστιτσιτς: Για δεύτερο σερί παιχνίδι η Ένωση έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και «καθάρισε» τον Αστέρα Τρίπολης με χαρακτηριστική ευκολία.

Σε έναν ματς που τα επιθετικά ατού της ΑΕΚ βρέθηκαν σε σπουδαία βραδιά και οι αμυντικοί της κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης σίγουρα αισθάνεται ικανοποιημένος με όσα είδε στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο, ακόμα ένας λόγος που κάνει τον προπονητή του Δικεφάλου να χαμογελά είναι η παρουσία του Νέναντ Κρίστιτσιτς. Ο νεοαποκτηθείς μέσος έκανε μόλις τη δεύτερη εμφάνισή του με τα κιτρινόμαυρα, αφού μπήκε στο παιχνίδι στο 71’ αντί του Πέτρου Μάνταλου.

Αν και το δείγμα γραφής είναι μικρό, ο Σέρβος διεθνής άρχισε ήδη να αποδεικνύει γιατί ο προπονητής τον πιστεύει τόσο πολύ (το δήλωσε και μετά το παιχνίδι). Μπορεί να είναι ακόμα ανέτοιμος, όμως έχει ήδη αρχίσει να βγάζει στο χορτάρι την ποιότητά του.

Ο πρώην άσος του Ερυθρού Αστέρα φανέρωσε την τεχνική του κατάρτιση στο διάστημα που αγωνίστηκε, συμμετέχοντας ενεργά στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του και παρουσιάζοντας εξαιρετική σταθερότητα στις πάσες του. Θα μπορούσε να βγάλει και ασίστ στο 89', όμως ο Βίκτωρας Κλωναρίδης αστόχησε τετ α τετ και δεν αξιοποίησε την υπέροχη μπαλιά που του έβγαλε ο Σέρβος.

Όλα συνηγορούν στο ότι ο 29χρονος μέσος μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της ομάδας όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος. Μάλιστα, με δεδομένο ότι το στυλ παιχνιδιού θυμίζει αρκετά αυτό του Πέτρου Μάνταλου, ο διεθνής μέσος θα μπορούσε να αποτελέσει τον ιδανικό αντικαταστάτη του αρχηγού, αν και εφόσον αυτός αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Άλλωστε, τα σενάρια που έχουν ακουστεί για τον Έλληνα παίκτη είναι πολλά και σίγουρα τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάει διαζύγιο-έκπληξη στην ΑΕΚ - Δεν τον θέλει ο Μαρίνος - Πάει εξωτερικό - Δικαίωση... Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags