Facebook Pixel ΑΕΚ - Superleague: Οι δηλώσεις του Τάσου Μπακασέτα που θα συζητηθούν!
| 2019-01-21 07:21:00

Τέλεια δήλωση Μπακασέτα για την ΑΕΚ - Θα κάνει χαρούμενους τους πάντες στην Ένωση!

Sportdog Team
Τέλεια δήλωση Μπακασέτα για την ΑΕΚ - Θα κάνει χαρούμενους τους πάντες στην Ένωση!

Την έχεις διαβάσει;

ΑΕΚ - Superleague: Οι δηλώσεις του Τάσου Μπακασέτα που θα συζητηθούν!

Ο Τάσος Μπακασέτας δήλωσε χαρούμενος που είναι ξανά ενεργό μέλος της ΑΕΚ και νιώθει σαν να μην πέρασε μία μέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο άσος της ΑΕΚ

Για τη γεύση που αφήνει η νίκη με 3-0 επί του Αστέρα: «Στο τελευταίο δίμηνο ήταν πολύ κακές οι εμφανίσεις μας, το ξέραμε και εμείς οι ίδιοι. Ούτε σε μας άρεσε αυτή η εικόνα. Προσπαθήσαμε να το αλλάξουμε πρώτα μέσα από την προπόνηση. Όταν ήρθε η διακοπή μας έκανε πολύ καλό, έχει παίξει ρόλο και η ψυχολογία και η παραπάνω δουλειά που κάνουμε στο προπονητικό κέντρο. Όλα αυτά, έπαιξαν το καθένα ξεχωριστά τον ρόλο του για να αποδίδουμε όσο θέλουμε και αυτό το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζουμε πλέον». 

Για την επιστροφή του: «Είναι πολύ ωραία που επέστρεψα. Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ο προπονητής ξέρει ποια είναι η θέση μου και το γνωρίζει πως αισθάνομαι πιο άνετα και πιο όμορφα στον άξονα. Φαίνεται και μέσα στο γήπεδο, δε μου αρέσει να μιλάω μόνο για μένα, όλα τα παιδιά κάνουν εκπληκτική δουλειά μέσα στο γήπεδο». 

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Τέλος καλό, όλα καλά. Δεν ήταν έτσι ακριβώς οι διαφωνίες που είχαν γραφεί, βοήθησαν και κάποιοι άνθρωποι. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω επιστρέψει στην ενεργό δράση». 

Για τα δυο θετικά αποτελέσματα: «Μας δίνουν πάρα πολύ μεγάλη ώθηση αυτά τα δύο θετικά αποτελέσματα. Σήμερα ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς και θέλω να πω πως η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη σε έναν φίλαθλο της ομάδας, τον Σάββα, που ακολουθούσε πολύ πιστά και πριν από λίγες μέρες έχασε την ζωή του από ένα ατύχημα. Το αφιερώνουμε αυτή τη νίκη με όλη μας την καρδιά και θέλω να πω δύναμη στην οικογένεια». 

Για τους στόχους της ομάδας: «Είναι λίγο δύσκολα να μιλάμε για τέτοια πράγματα. Μας είναι πολύ δύσκολο να συζητάμε πως στόχος μας είναι η δεύτερη θέση. Αλλά αυτή είναι η κατάσταση, εκεί μπορούμε να θέσουμε τον στόχο μας. Φυσικά και το Κύπελλο είναι πολύ μεγάλος στόχος για μας, να κατακτήσουμε ακόμα έναν τίτλο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags