Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Γιόζιπ Μίσιτς: Ανάλυση για Μίσιτς: «Εκεί είναι καλός - Ανώτεροί του οι Κάνιας και Μαουρίσιο»!
| 2019-01-21 13:28:00

Ανάλυση για Μίσιτς: «Εκεί είναι καλός - Ανώτεροί του οι Κάνιας και Μαουρίσιο»!

Sportdog Team
Ανάλυση για Μίσιτς: «Εκεί είναι καλός - Ανώτεροί του οι Κάνιας και Μαουρίσιο»!

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του νέου παίκτη του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ - Γιόζιπ Μίσιτς: Για την μεταγραφή του Γιόζιπ Μίσιτς στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Πορτογάλος δημοσιογράφος, Αντόνιο Μποτέλιο, αναλύοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του παίκτη του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον Libero FM 107.4:

Για την παρουσία του στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας:

«Ουσιαστικά δε κατάφερε ποτέ να γίνει σημαντικός. Δεν ήταν εύκολο πέρσι να μπει την ομάδα γιατί ήταν πολύ μεγάλος ο ανταγωνισμός. Υπήρχαν τέσσερις επιλογές στη θέση του, και ήταν πολύ δύσκολο να μπει ανάμεσα στους δύο παίκτες του κέντρου. Στην πρώτη του σεζόν που προσπαθούσε να μπει στο κλίμα. Έπαιξε λίγο στην πρώτη του σεζόν ήρθε τον Ιανουάριο και έκανε μόλις 6 παιχνίδια με μόλις ένα να έχει ξεκινήσει στην ενδεκάδα, στη νίκη επί της Τσάβες που είχε κάνει μια πολύ σταθερή εμφάνιση».

Για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα στο παιχνίδι του:

«Είναι λίγο αργός, ειδικά για το στυλ της Σπόρτινγκ και γι’ αυτό νομίζω ότι δε βρήκε θέση. Είναι αμυντικός μέσος αλλά μπορεί να παίξει και στο «8». Ένα από τα πιο θετικά του είναι η θέση που παίρνει στο γήπεδο. Είναι πολύ καλός σε αυτό. Δεν είναι πολύ δυναμικός. Δεν ξέρω αν ταιριάζει σε μια ομάδα που παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο. Είναι ψηλός και δυνατός στον αέρα και στο ψηλό παιχνίδι. Θα μπορούσε να είναι πιο ενεργητικός, αλλά είναι νέος ακόμα. Θέλει χώρο για να παίξει και αν τον έχει, έχει καλή εικόνα του παιχνιδιού και μπορεί να πασάρει καλά. Αν πιεστεί νιώθει δύσκολα. Έχει καλή τεχνική, αλλά αυτά τα στοιχεία δεν ήταν αρκετά για να βρει χώρο στη Σπόρτινγκ».

Για το δανεισμό του 1,5 χρόνου και την οψιόν αγοράς από πλευράς ΠΑΟΚ που ξεπερνά τα 2.000.000 ευρώ:

«Τα ίδια νούμερα λένε και στην Πορτογαλία. Εξαρτάται από την απόδοση του Μίσιτς στον ΠΑΟΚ. Τον ΠΑΟΚ είδα με τη Μπενφίκα, ήμουν και στα δύο παιχνίδια και πιστεύω ότι έχει καλό κέντρο. Έπαιζε με τον Κάνιας και τον Μαουρίσιο, που πιστεύω ότι είναι καλύτεροι παίκτες. Είναι νέος ακόμα, εξαρτάται από την εξέλιξη του. Δε μιλάω τόσο για αυτήν τη σεζόν που είναι επίσης δύσκολο να βρει χώρο στην ενδεκάδα της Σπόρτινγκ. Έπαιξε σε δύο παιχνίδια, σκόραρε ένα υπέροχο γκολ εκτός περιοχής».

Για την πορεία του Σέρτζιο Κονσεϊσάο ως προπονητής της Πόρτο:

«Κάνει εξαιρετική δουλειά, επειδή η Πόρτο ήταν χωρίς πρωτάθλημα τέσσερα χρόνια και όταν ήρθε έδωσε το φοβερό του πνεύμα στην ομάδα. Το πιο σημαντικό που βλέπεις με την Πόρτο, είναι η δύναμη που παίζει, η πίεση, θέλουν να κερδίσουν κάθε παιχνίδι. Έχουν τρομερή ψυχολογία. Πέρσι πήρε το πρωτάθλημα γιατί έκανε φοβερή δουλειά με φθηνότερους παίκτες από ότι οι προκάτοχοί του. Η Πόρτο παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Πορτογαλία. Είναι πολύ δύσκολο να την κερδίσεις λόγω του Σέρτζιο Κονσεϊσάο...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags