Facebook Pixel Λαμία - Παναθηναϊκός: «Έσβησε» τον παικταρά στη Λαμία και τον «έκλεισε» η ΑΕΚ
| 2019-01-21 21:33:00

«Έσβησε» τον παικταρά του ΠΑΟ στη Λαμία και τον «έκλεισε» η ΑΕΚ - Αυτός είναι για μεγάλη ομάδα!

του Νίκου Στεργίου
«Έσβησε» τον παικταρά του ΠΑΟ στη Λαμία και τον «έκλεισε» η ΑΕΚ - Αυτός είναι για μεγάλη ομάδα!

Κάνει «όργια» και προβάρει τα κιτρινόμαυρα. Φτιάχνει σούπερ δίδυμο.

Λαμία - Παναθηναϊκός: Τη νίκη της αγωνιστικής πανηγύρισε το απόγευμα της Δευτέρας η ομάδα του Μάκη Χάβου, η οποία παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο για τουλάχιστον 60 λεπτά, πήρε το τρίποντο με 1-0 κόντρα στο Τριφύλλι.

Για τους γηπεδούχους, που πήραν σημαντική ανάσα όσον αφορά τη μάχη της παραμονής, ξεχώρισαν αρκετοί παίκτες, ωστόσο αυτός που έπιασε σούπερ απόδοση, ήταν ο νεαρός Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

Ο νεαρός δεξιός μπακ, που αγωνίζεται ως δανεικός από την ΑΕΚ, ήταν εντυπωσιακός τόσο στα αμυντικά του καθήκοντα όσο και στα επιθετικά, ενώ πιστώνεται και το γεγονός πως «έσβησε» τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, έναν εκ των ποιοτικότερων παικτών του φιλοξενούμενων.

Ο οπισθοφύλακας της Λαμίας συνέχισε τις εξαιρετικές φετινές του εμφανίσεις και απέδειξε για ακόμα μία φορά πως αξίζει το καλοκαίρι να πάρει τη μεγάλη ευκαιρία και να επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Άλλωστε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportdog, οι Κιτρινόμαυροι παρακολουθούν στενά τον 26χρονο άσο, έχουν διαπιστώσει και οι ίδιοι τη βελτίωσή του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα δώσουν το «οκ» για την επιστροφή του στα Σπάτα.

Άλλωστε, δεν θα έρθει για να πάρει κατευθείαν φανέλα βασικού, αλλά για να αποτελέσει μία καλή εναλλακτική λύση πίσω από τον Μιχάλη Μπακάκη, αφού αυτή τη στιγμή δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της παραμονής του Ροντρίγκο Γκάλο.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να αναφέρουμε πως σούπερ ματς έκανε και ο σκόρερ Φακούντο Μπερτόλιο, ο οποίος με εκπληκτικό σουτ «εκτέλεσε» τον Σωκράτη Διούδη, αλλά και ο Τζερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος επιβεβαίωσε για ακόμα ένα ματς πως είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, που ίσως άξιζε να πάρει την ευκαιρία του σε μία μεγαλύτερη ομάδα. Για τον 31χρονο Αργεντινό είχε… ψαχτεί πριν από ακριβώς ένα χρόνο ο Άρης, όταν ακόμα έψαχνε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του μετά το αποτυχημένο πέρασμα από τη Σίβασπορ και πριν πάει στη Χιμνάσια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Καψούρα» για Μολέντο - Πάνω από 10 «μύρια» το deal - Πόσα παίρνει ο ΠΑΟ - Κίνηση-ματ Μαρινάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags