Facebook Pixel ΑΕΚ: Τινάζει την μπάνκα στον αέρα ο Μελισσανίδης
| 2019-01-22 21:30:00

Τινάζει την μπάνκα ο Τίγρης - Τριπλό «μπαμ» με εξαπλάσια λεφτά - Φτιάχνει ομάδα και κλείνει στόματα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τινάζει την μπάνκα ο Τίγρης - Τριπλό «μπαμ» με εξαπλάσια λεφτά - Φτιάχνει ομάδα και κλείνει στόματα

Το παίρνει αλλιώς το αφεντικό, βαθιά το χέρι στην τσέπη. 

ΑΕΚ - Μάριος Οικονόμου: Το καλοκαίρι, η Ένωση, πέραν της προαποφασιμένης κατά τη διάρκεια της περυσινής σεζόν αγοράς του Μάρκο Λιβάγια (έναντι 1,8 εκατ. ευρώ), έκανε μόνο μια αγορά, αυτή του Χρήστου Αλμπάνη από τον Απόλλωνα. Αρκέστηκε στη δοκιμασμένη στους πρωταθλητές τακτική των δανεισμών με option αγοράς την οποία όμως… συνεχίζει και στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ανακοινώθηκε λοιπόν η απόκτηση των δικαιωμάτων του Μάριου Οικονόμου, ο οποίος και υπέγραψε νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στα κιτρινόμαυρα ως το καλοκαίρι του 2022.

Το καλοκαιρινό buy-out που υπήρχε στον δανεισμό του από την Μπολόνια, ύψους 900.000 ευρώ, ήταν το αντικείμενο διαπραγμάτευσης το τελευταίο δίμηνο μεταξύ της ΑΕΚ και των «μπλουτσερτσιάτι», με στόχο των ανθρώπων της Ενωσης την μείωση του με εφάπαξ καταβολή του ποσού που θα συμφωνούσαν εκ νέου οι δύο σύλλογοι για την αγορά του διεθνούς στόπερ.

Αυτό, παρότι μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό, εκτιμάται πως τελικά έφτασε σε ένα ποσό της τάξης των 700-800.000 ευρώ, γεγονός που αυξάνει εντυπωσιακά τον λογαριασμό της πρωταθλήτριας, η οποία ήδη ως τώρα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο έχει προβεί σε τρεις αγορές ποδοσφαιριστών!

Πέραν του Έλληνα στόπερ, στην Αθήνα ήρθε ο Νέναντ Κρστίτσιτς, με την ΠΑΕ να δαπανά 500.000 ευρώ για το «σπάσιμο» της ρήτρας του, προσφέροντας στον Σέρβο μέσο 2,3 εκατ. για συμβόλαιο 3,5 ετών, ενώ αποκτήθηκε και ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, έναντι 500.000 ευρώ (όπως τουλάχιστον αποκάλυψαν τα media στη Βοσνία).

Συνολική λοιπόν δαπάνη, μόνο για αγορές ποδοσφαιριστών, 1,7-1,8 εκατ. ευρώ, πόσο εξαπλάσιο από το αντίστοιχο του περασμένο καλοκαιριού, που αν μη τι άλλο δείχνει τη διάθεση της διοίκησης να υλοποιήσει αυτό που οι άνθρωποι της ισχυρίζονται πριν την έναρξη της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, το «χτίσιμο» δηλαδή της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκπληξη: Τέλος Έλληνας άσος από την ΑΕΚ - Τον «έφαγε» ο Ουζουνίδης - Πάει σε ιστορική ομάδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags