Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναχαϊκή 5-0 (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-01-22 21:22:00

Χόρευε στη βροχή - Πεντάρα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ με τρελή γκολάρα Μίσιτς! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Χόρευε στη βροχή - Πεντάρα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ με τρελή γκολάρα Μίσιτς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκησε άνετα 5-0 την Παναχαϊκή, φοβερό ντεμπούτο για τον Κροάτη.

ΠΑΟΚ - Παναχαϊκή: Σε ματς που διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής, ο ΠΑΟΚ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, καθώς ανέτρεψε το εις βάρος του 2-1 από το πρώτο παιχνίδι και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου με το εντυπωσιακό 5-0 επί της Παναχαϊκής.

Ο Δικέφαλος «καθάρισε» με δύο γκολ του Ζαμπά, ένα του Μάτος και ένα του Λημνιού, ενώ την παράσταση έκλεψε ο Γιόζιπ Μίσιτς, που έκανε το τελικό 5-0 με φοβερό γκολ στο ντεμπούτο του!

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να πετύχει το γρήγορο γκολ που έψαχνε, καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 5’. Από κόρνερ του Μπίσεσβαρ ο γκολκίπερ Καπούταγλης έκανε κακή έξοδο, δίνοντας την ευκαιρία στον Μάτος να πάρει την κεφαλιά. Η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει από νωρίς προβάδισμα πρόκρισης. Στο 17’ ο Ζαμπά έφυγε τετ α τετ από ωραία κάθετη μπαλιά του Μπίσεσβαρ, όμως αστόχησε. Στο 22’ η Παναχαϊκή δημιούργησε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στο ματς, καθώς ο Πολίμος έκανε επικίνδυνο παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά και ο Μπαστακός δεν πρόλαβε για εκατοστά να κάνει την προβολή στη μικρή περιοχή.

Στο 37’ ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Ακπόμ έγινε αποδέκτης βαθιάς μπαλιάς, κοντρόλαρε ωραία και «έστρωσε» στον Ζαμπά, ο οποίος απέφυγε δύο παίκτες με πολύ ωραίο κοντρόλ και πλάσαρε εύστοχα τον Καπούταγλη. Στο 44’ ο Δικέφαλος είχε ευκαιρία για ακόμα ένα γκολ, όμως ο Καπούταγλης έκανε τρομερή διπλή επέμβαση σε σουτ του Μάτος και του Σάκχοφ στη συνέχεια.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ακόμα πιο εντυπωσιακό τρόπο για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος σκόραρε στην πρώτη του επίθεση! Μόλις στο 46’ ο Μπίσεσβαρ άνοιξε στα πλάγια για τον Ζαμπά, αυτός γύρισε παράλληλα και ο Λημνιός βρήκε δίχτυα με πλασέ στην κίνηση. Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ «κλείδωσε» την πρόκριση, αφού με το 3-0 αποκλείστηκε η πιθανότητα της παράτασης.

Το… πάρτι του Δικεφάλου συνεχίστηκε, καθώς οι «ασπρόμαυροι» συνέχισαν να επιτίθενται για να πετύχουν κι άλλα γκολ. Ο Λέο Ζαμπά βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά, σκοράροντας με δεξί πλασέ στο 54’ έπειτα από σέντρα του Λημνιού. Στο 57’ ο Ακπόμ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή κεφαλιά, όμως το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα για οφσάιντ.

Αυτό που στέρησε ο βοηθός από τον Ακπόμ, ωστόσο, το πέτυχε ο Μίσιτς. Ο Κροάτης έκανε ιδανικό ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα, αφού μπήκε στο ματς στο 58’ και στο 67’ έβαλε καταπληκτικό γκολ πιάνοντας φοβερό σουτ στην κίνηση με το εξωτερικό φάλτσο για το τελικό 5-0!

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Λέο Ζαμπά είχε κέφια και «υπέγραψε» την πρόκριση του ΠΑΟΚ με δύο γκολ και μία ασίστ.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε τον ΠΑΟΚ με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Πασχαλάκης, με αμυντική τετράδα τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια, από δεξιά προς αριστερά. Στο κέντρο αγωνίστηκε Σάκχοφ, έχοντας στο πλευρό του τον Ελ Καντουρί Ως δεκάρι έπαιξε ο Μπίσεσβαρ, με τους Λημνιό και Ζαμπά στα άκρα και τον Ακπόμ στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος κατέβασε την Παναχαϊκή με 4-2-3-1, επιλέγοντας τους Καπούταγλη, Σταμόπουλο, Σωτηράκο, Τσελεπίδη, Πολίμο, Παπατόλιο, Πλέγα, Ελευθεριάδη, Αργυρόπουλο, Κυνηγόπουλο και Μπαστακό.

Η ΦΑΣΗ: Το τρομερό γκολ του Γιόζιπ Μίσιτς στο 67’, με τον Κροάτη να χρειάζεται μόλις 9 λεπτά για να σκοράρει στο ντεμπούτο του!

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... Καλή η διαιτησία του Άγγελου Ευαγγέλου. Ο επότης, πάντως, έκανε σοβαρό λάθος, ακυρώνοντας το γκολ του Ακπόμ για οφσάιντ που δεν υπήρχε στο 57’.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο ΠΑΟΚ όχι μόνο πέτυχε την ανατροπή που έψαχνε, αλλά το έκανε και με εντυπωσιακό τρόπο, ενώ κέρδισε και τον Γιόζιπ Μίσιτς, που πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (68’ Λύρατζης), Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Σάκχοφ, Καντουρί (74’ Καρέλης), Μπίσεσβαρ (58’ Μίσιτς), Λημνιός, Ζαμπά, Ακπόμ.

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Σωτηράκος, Παπατόλιος (58’ Μυστακόπουλος), Ελευθεριάδης (53’ Μαυρίας), Πλέγας, Αργυρόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μπαστακός (75’ Μασούρας).

ΠΑΤΑ ΤΟ:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags