Facebook Pixel ΑΕΚ - Ούρος Τσόσιτς: Tρελές φήμες πριν το ματς - Τον «τελείωσε» ο Ουζουνίδης;
| 2019-01-23 18:50:00

Χαμός με ξένο άσο - Tρελές φήμες πριν το ματς - Τον «τελείωσε» ο Mαρίνος; - Τι έγινε στα αποδυτήρια

του Γιώργου Θεοδωράκη
Χαμός με ξένο άσο - Tρελές φήμες πριν το ματς - Τον «τελείωσε» ο Mαρίνος; - Τι έγινε στα αποδυτήρια

Φούντωσαν τα σενάρια ότι αποχωρεί από την ΑΕΚ. Ποια είναι η αλήθεια;

Εντονη φημολογία σηκώθηκε από την απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη να «κόψει» από τη σημερινή αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Κισσαμικό τον Ούρος Τσόσιτς.

Αξιοσημείωτο αν μη τι άλλο, αν αναλογιστεί κανείς την έσχατη τάση του προπονητή της πρωταθλήτριας για υιοθέτηση σχήματος με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και ειδικά εφόσον στα δύο ματς που έχει χρησιμοποιηθεί, έχουν παίξει ακριβώς οι ίδιοι, με τον Σέρβο να παίρνει χρόνο συμμετοχής μόνο ως αλλαγή στο παιχνίδι στα Γιάννινα, στο δεύτερο ημίχρονο, όταν τα πάντα είχαν κριθεί.

Η φημολογία εύλογη, παρότι μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει το παραμικρό που να δικαιολογεί, εξωαγωνιστικά, οποιοδήποτε αιτίαση αναφορικά με το σημερινό «κόψιμο» του 26χρονου αμυντικού.

Τίποτα δεν καταγράφηκε τις τελευταίες μέρες στα αποδυτήρια και τίποτα δεν υποδηλώνει πως υπάρχει κάποια «ψύχρα» ή αλλαγή στάσης του Μαρίνου Ουζουνίδη ή του αγωνιστικού επιτελείου της Ένωση προς τον Ούρος Τσόσιτς, ο οποίος μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι ήταν από τους παίκτες τους οποίους ο Ελληνας τεχνικός υπολόγιζε πολύ (πριν καν ξεκινήσει η προετοιμασία).

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως ο μάνατζερ του παίκτη, ο Βιτσέντζο Καβαλιέρε, συνεργάτης του Φεντερίκο Παστορέλο, ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων «εμπιστοσύνης» στην ΑΕΚ, αφού πέραν του Σέρβου, έχει στο πελατολόγιο του τον Μάρκο Λιβάγια, αλλά και πρόσφατα τον Τάσο Μπακασέτα, ενώ ενδεικτικό της επιρροής και των καλών του σχέσεων με τον σύλλογο είναι και η επίδρασή του στην ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης για την αγορά του Μάριου Οικονόμου από την Μπολόνια.

Μοιάζει λοιπόν δύσκολο να υπάρχει οποιοδήποτε θέμα αναφορικά με τον Σέρβο αμυντικό, θέμα που τουλάχιστον να μην έχει επιλυθεί (αν και εφόσον έχει δημιουργηθεί) εσωτερικά και χωρίς να «προκληθεί» αναστάτωση μέσω ενεργειών όπως η σημερινή του απουσία από την αποστολή του παιχνιδιού Κυπέλλου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags