Facebook Pixel Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ: 5-3
Ποδόσφαιρο
| 2019-01-23 19:22:00

Η ματσάρα της χρονιάς στην Τρίπολη – Οκτώ γκολ και πρόκριση… θρίλερ για Αστέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η ματσάρα της χρονιάς στην Τρίπολη – Οκτώ γκολ και πρόκριση… θρίλερ για Αστέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Αρκάδες νίκησαν 5-3 την ΑΕΛ και πέρασαν στους «8» του Κυπέλλου.

 

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ: Απίθανο παιχνίδι με οκτώ γκολ και τρομερό φινάλε!

Την πρόκριση στους «οκτώ» του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης, που επικράτησε με 5-3 της ΑΕΛ και πήρε το εισιτήριο, σε συνδυασμό με το 3-2 του πρώτου αγώνα στη Λάρισα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στο παιχνίδι και κατάφεραν από νωρίς να πάρουν προβάδισμα πρόκριςη. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Ζίζτις με αυτογκόλ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 40’ ο Ορτέγκα έγραψε το 2-0!

Στο δεύτερο μέρος όμως έγινε… χαμός. Η ΑΕΛ μείωσε στο 52’ με τον Ακόστα, ωστόσο ο Βαλέντε έξι λεπτά αργότερα έκανε το 3-1. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν και πάλι αμέσως, καθώς στο 60’ μείωσαν σε 3-2, ενώ στο 76’ ο Ζίζιτς έγραψε το 3-3, που θα έδινε την πρόκριση στην ΑΕΛ!

Ωστόσο, οι Αρκάδες με ένα εκπληκτικό τελευταίο τέταρτο πήραν μία επική πρόκριση. Ο Καλτσάς με γκολάρα έκανε το 4-3 στο 78’, ενώ ο Φερνάντεθ έβαλε το… κερασάκι στο 87’ για το τελικό 5-3!
 



Οι συνθέσεις:

Αστέρας (Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Μαρτίνες, Βαλιέντε, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος (79’ Δουβίκας), Μουνάφο, Τσιλιανίδης (57’ Βλάχος), Φερνάντεθ (87’ Μπελόκ), Καλτσάς, Μανιάς.

ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόφσκι (64’ Ζίφκοβιτς), Σικάφκα, Καρανίκας, Ακόστα (79’ Γκόλιας), Σετσέροβιτς (46’ Νούνιτς), Γκοΐκοβιτς, Ζίζιτς, Φατιόν

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Κωσταράς-Δημητριάδης).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags