Facebook Pixel Ομάρ Ελ Καντουρί – ΠΑΟΚ: Στην Πάρμα ο Μαροκινός!
| 2019-01-23 21:05:00

Τρελό «χτύπημα» από Σαββίδη σε Λουτσέσκου – Χάνει βασικό άσο – Απίστευτο… άκυρο στον Ρουμάνο!

Sportdog Team
Τρελό «χτύπημα» από Σαββίδη σε Λουτσέσκου – Χάνει βασικό άσο – Απίστευτο… άκυρο στον Ρουμάνο!

Ποιος θα περίμενε αυτή την εξέλιξη.

Ομάρ Ελ Καντουρί – ΠΑΟΚ: Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Μαροκινός άσος!

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από την Ιταλία, ο Ελ Καντουρί θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πάρμα, καθώς παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021, πίεσε για την επιστροφή του στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως: «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ προσπάθησε να βάλει... φρένο στην όποια συζήτηση για τον Ελ Καντουρί, ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του έκανε ό,τι ήταν δυνατό προκειμένου να τον αφήσει να πάει στην Πάρμα. Και έτσι έγινε. Ο Μάρ θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα του ΠΑΟΚ την Κυριακή, οι ιθύνοντες της ελληνικής ομάδας ήθελαν να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη (σ.σ. εμβόλιμη αγωνιστική), αλλά οι άνθρωποι της Πάρμα δεν το δέχτηκαν».



Αυτή η εξέλιξη προφανώς και θα δυσαρεστήσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης μετά την άνετη νίκη στο Κύπελλο κόντρα στην Παναχαϊκή, είχε δηλώσει πως δεν πρέπει να φύγει ούτε ο Μαροκινός, αλλά ούτε και ο Σάκχοφ.

«Ήταν, είναι και θα είναι σημαντικοί παίκτες για εμάς. Είναι δυο έξυπνοι άνθρωποι που μπορείς να τους μιλήσεις και αμέσως να καταλάβουν αυτό που θέλεις να τους πεις, για μένα πρέπει να μείνουν εδώ πέρα και δεν χωράει κουβέντα όσον αφορά τη δική μου πλευρά. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα γκρουπ το οποίο έχει απόλυτους επαγγελματίες, στο μεγαλύτερο του βαθμό, και μιας και μιλάμε για αυτούς τους δυο, βρίσκονται στην κορυφή όσον αφορά τον επαγγελματισμό τους και τον τρόπο συμπεριφορά τους» είχε πει ο Ρουμάνος.   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags