Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Αποθέωσε τους αναπληρωματικούς που πήραν ευκαιρίες κόντρα στη Ξάνθη ο Πορτογάλος
| 2019-01-23 22:42:00

Ποιους αποθέωσε ο Μαρτίνς μετά τη νίκη επί της Ξάνθης - «Έδωσαν απαντήσεις...»

Sportdog Team
Ποιους αποθέωσε ο Μαρτίνς μετά τη νίκη επί της Ξάνθης - «Έδωσαν απαντήσεις...»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Ξάνθης, ο τεχνικός του Ολυμπιακού εκφράστηκε με τα καλύτερ λόγια για τους αναπληρωματικούς που έβαλε στην ενδεκάδα για την αποψινή αναμέτρηση, τονίζοντας ότι έδωσαν θετικές απαντήσεις.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου για:

Την αναμέτρηση με την Ξάνθη και τον Μπουχαλάκη: Σε τέτοιου είδους τραυματισμούς είναι δύσκολο να κριθεί από νωρίς και να πεις για θλάση. Τέτοιοι τραυματισμοί κρίνονται την επόμενη ημέρα. 
 
Την πρόκριση και τα νέα πρόσωπα: Σήμερα κάναμε επτά αλλαγές. Όλοι τους έδωσαν θετικές απαντήσεις. Είμαι ευτυχής γιατί έχουμε καλούς παίκτες και καλούς χαρακτήρες. Είναι ευτυχία αυτό. Είναι σημαντικό να έχεις καλά αποδυτήρια. Είναι σημαντικό να είναι όλοι διαθέσιμοι και να αντιλαμβάνονται το πως πρέπει να βοηθήσουν.
 
Το εάν θα μπορούσε να τελειώσει το ματς πιο νωρίς: Ναι θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς από το α' μέρος. Είχαμε ευκαιρίες. Στην επανάληψη λειτουργήσαμε καλύτερα αλλά μετά έπεσε το επίπεδό μας απο την αποχώρηση του Μπουχαλάκη. Παίρνω την ευθύνη για το θέμα αυτό καθώς σκέφτηκα πως το ματς είχε τελειώσει και ότι πηγαίναμε πια για το επόμενο. Δική μου είναι η ευθύνη για το ζήτημα αυτό. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags