Facebook Pixel Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα: 2-0 χωρίς τον Λιονέλ Μέσι
Ποδόσφαιρο
| 2019-01-24 00:31:00

No Μέσι, No πάρτι! Γερή «σφαλιάρα» στην Μπάρτσα από Σεβίλλη – Ανατριχίλα στο γκολ (ΒΙΝΤΕΟ)

του Βαγγέλη Καράμαλη
No Μέσι, No πάρτι! Γερή «σφαλιάρα» στην Μπάρτσα από Σεβίλλη – Ανατριχίλα στο γκολ (ΒΙΝΤΕΟ)

Βήμα πρόκρισης με 2-0, συγκίνηση για την αφιέρωση στον Σάλα.

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα: Τεράστιο βήμα πρόκρισης για τους Σεβιγιάνους στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Σημαντικό προβάδισμα έναντι της Μπαρτσελόνα απέκτησε η Σεβίλλη για την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa del Rey, καθώς στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την φάση των «οκτώ», πήρε τη νίκη εντός έδρας με 2-0!

Το πρώτο ημίχρονο ήταν απόλυτα μοιρασμένο και χωρίς σκορ, ωστόσο στο δεύτερο οι γηπεδούχοι… τιμώρησαν την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος είχε αφήσει εκτός αποστολής τον Λιονέλ Μέσι για λόγους ξεκούρασης, ενώ είχε κάνει και εκτεταμένο ροτέισον στην ενδεκάδα του, δίνοντας μάλιστα φανέλα βασικού στον νεοαποκτηθέντα Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ.
 

Οι Σεβιγιάνοι άνοιξαν το σκορ στο 57’ με τον Σαράμπια, ενώ το 2-0 ήρθε στο 76’ με τον Μπεν Γεντέρ, ο οποίος πανηγύρισε αφιερώνοντας το γκολ που πέτυχε στον Σάλα, που αγνοείται μετά την πτώση του αεροπλάνου στο οποίο είχε επιβιβασθεί με προορισμό το Κάρντιφ. 

Οι Καταλανοί προσπάθησαν να αντιδράσουν στο τελευταίο δεκάλεπτο, έχασαν και μία σημαντική ευκαιρία στο 81’ με τον Σουάρες που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι, όμως το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και έτσι ο επαναληπτικός στο Καμπ Νου θα είναι… φωτιά!
 

Σεβίλλη (Πάμπλο Ματσίν): Σοριάνο, Μερκάδο, Κίερ, Σέρχι Γκόμεθ, Χεσούς Νάβας 71' Αντρέ Σίλβα), Μπανέγα, Αμαντού, Εσκουδέρο (87' Αράνα), Σαράμπια (66' Βάσκες), Πρόμες, Μπεν Γιεντέρ

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Σίλεσεν, Πικέ, Λενγκλέ, Ζόρντι Αλμπα, Σεμέντο (80' Ζόρντι Αλμπ), Ράκιτιτς, Βιδάλ, Αρτούρ, Αλενιά, Μάλκομ (63' Κουτίνιο), Μπόατενγκ (63' Λουίς Σουάρες).


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags