Facebook Pixel Ολυμπιακός - Superleague: Ο Σάββας Θεοδωρίδης στο προσκήνιο!
| 2019-01-24 07:13:00

Ατάκα-φωτιά Σάββα για Ολυμπιακό-διαιτησία: «Παραμύθι! Δεν έχουμε αντίπαλο στην Ελλάδα»!

Sportdog Team
Ατάκα-φωτιά Σάββα για Ολυμπιακό-διαιτησία: «Παραμύθι! Δεν έχουμε αντίπαλο στην Ελλάδα»!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης στο προσκήνιο.

Ολυμπιακός - Superleague: Ο Σάββας Θεοδωρίδης στο προσκήνιο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του επίτιμου προέδρου του Ολυμπιακού στην Cosmotetv:  «Αναμενόμενη η πρόκριση. Υπήρχε ποτέ περίπτωση να μην προκριθεί ο Ολυμπιακός; Ό,τι και να κάνουν οι διαιτητές ο Ολυμπιακός θα προκρίνεται. Γι’ αυτό εγώ θέλω ξένους διαιτητές σε όλους τους αγώνες. Πάει αυτό το παραμύθι. Ο Ολυμπιακός ήταν καταπληκτικός σήμερα, έπρεπε να ήταν από τα πρώτα 10 λεπτά 3-0 το σκορ. Χαθήκαν του κόσμου οι ευκαιρίες, τις οποίες απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Βγήκαν οι παίκτες μας τουλάχιστον 15 φορές μόνοι τους μπροστά από τον τερματοφύλακα. Όμως, έφαγαν τις κλωτσιές που δεν τρώγονται. Μαζέψανε οι παίκτες τους όλες τις κίτρινες κάρτες και ενώ ήταν καταπληκτικός ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο βγήκε και με τις αλλαγές που έγιναν έκανε το 3-0.

Στο τέλος η ομάδα θέλησε να κρατήσει δυνάμεις, καθώς έχει πολλά ματς μπροστά της και το επόμενο διάστημα θα έχει ματς ανά 3 ημέρες. Είδατε ο προπονητής μας έκανε πάρα πολλές αλλαγές. Έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία, να μην κουραστούμε, να μη χτυπήσει κάποιος παίκτης. Είδατε ότι κινδυνεύαμε συνέχεια να τραυματιστούμε, είδατε τι έπαθε και ο Μπουχαλάκης. 25 λεπτά ο Ολυμπιακός έπαιζε με 10 παίκτες. Η ελληνική διαιτησία είναι τραγική, ειδικά για τον Ολυμπιακό. Το πέναλτι αυτό ποιος διαιτητής θα το έδινε όταν ο παίκτης δεν έβλεπε παρά την πλάτη του αμυντικού. Ούτε χέρι απλώνει, ούτε τίποτα. Και σφυρίζει πέναλτι στον Ολυμπιακό.
 
Από την αρχή του πρωταθλήματος έχουν γίνει εγκλήματα και έχει δοθεί μόνο ένα πέναλτι στον Ολυμπιακό. Οι άλλοι τα κερδίζουν, ο ΠΑΟΚ έχει εκτελέσει πόσα πέναλτι, η ΑΕΚ άλλα τόσα. Τι γίνεται σε αυτό το πρωτάθλημα. Μόνο δύο ομάδες ευνοούνται. Να ξέρουμε και εμείς, για να κάνουμε αυτά που πρέπει. Και στην FIFA και στην UEFA και παντού θα πάμε. Είναι τροπή πια με αυτούς τους διαιτητές και ειδικά για τον Πορτογάλο. Έχουμε τόσους Πορτογάλους στον Ολυμπιακό κανείς δεν έχει πει καλή κουβέντα για τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή.

Είναι τραγικά πράγματα αυτά και βγαίνουν οι διάφοροι υπουργοί, έχουν πει τίποτα για τον Ολυμπιακό; Ξέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει 5 εκατομμύρια φιλάθλους και θα το λέω συνέχεια. Αυτοί οι φίλαθλοι «έβραζαν». Το έριχναν στο γέλιο, γιατί ήταν το αποτέλεσμα τέτοιο. Παρακαλούσα να τελειώσει το ματς για να μην έχουμε τίποτα άλλο, όπου δεν θα έφταιγε σε τίποτα ο Ολυμπιακός. Προσπαθούν να εκνευρίσουν τον κόσμο του Ολυμπιακού. Μόνο που δεν ασπάζονται στα άλλα παιχνίδια και έρχονται να κάνουν τους άντρες με τον Ολυμπιακό.
 
Αυτοί οι διαιτητές, δεν είναι διαιτητές. Μόλις τους είδα και τους 4 καταλάβα, γιατί και ο 4ος είναι μέσα στην ιστορία αυτή. Είναι εκείνος που δεν μας είχε δώσει 4 πέναλτι στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Του έκανε μήνυση ο Μάριν, η οποία εκκρεμεί ακόμη. Και μας τον έβαλαν 4ο στο σημερινό αγώνα. Γιατί, όμως, το έκαναν αυτό; Μήπως δημιουργηθεί καμία φασαρία. Δεν επιτρέπονται αυτά τα πράγματα. Το έχουμε καταλάβει το παραμύθι αυτό. Όλος ο κόσμος το έχει καταλάβει. Ο κόσμος μας «βράζει», και του λέμε συνεχώς να κρατήσει άριστη στάση.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, ο Ολυμπιακός δεν παίζεται από καμία ελληνική ομάδα με ξένους διαιτητές. Η ημέρα με τη νύχτα ο Ολυμπιακός σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους συλλόγους. Από εδώ και πέρα θέλουμε τίμια διαιτησία. Να έρθουν ξένοι διαιτητές, αφού είναι ανίκανοι οι Έλληνες ρέφερι. Δεν έχω πάει ποτέ σε Ένωση διαιτητών, ούτε κανένας από εμάς. Επίσης δεν έχω δει ομάδα να έχει 3 ανθρώπους για τους διαιτητές και στα δικά τους γήπεδα να μην αφήνουν να πλησιάζει κανείς. Δύο ομάδες είναι που το κάνουν αυτό και τους στήνουν έξω από τα αποδυτήρια. Τα λέω για να προλάβω μεγάλες συμφορές. Γιατί εδώ που φτάσαμε φαίνεται καθαρά ο πόλεμος που γίνεται εναντίον του Ολυμπιακού.

Και σας διαβεβαιώνω ότι δεν θα τον αφήσουμε αυτό τον πόλεμο να εξελιχθεί, γιατί είναι εις βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτοί που ασχολούνται πάνε να θανατώσουν το άθλημα και τίποτα άλλο και δεν τους ενδιαφέρει η ποιότητα του ποδοσφαίρου. Ο Ολυμπιακός παίζει μπαλάρα τώρα και το βλέπετε. Δεν μπορεί να τον σταματήσει κανένας. Και δικαίως φωνάζω και θα ωρύομαι από εδώ και μπρος μέχρι να γίνει επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα. Πώς γίνεται να βάζουν συνέχεια διαιτητές από την βόρεια Ελλάδα, όταν παίζει ο Ολυμπιακός; Το βλέπει όλος ο κόσμος. Πέντε εκατομμύρια φιλάθλους έχει ο Ολυμπιακός. Καλή επιτυχία στην ομάδα μου.

Είμαι χαρούμενος που οι φίλαθλοι φεύγουν πάντα ευτυχισμένοι από το γήπεδο, διότι απολαμβάνουν το πολύ ωραίο ποδόσφαιρο που παίζει ο Ολυμπιακός και το βλέπετε και εσείς. Εμείς κερδίσαμε στην Ευρώπη 10 βαθμούς με υπερομάδες, όπως η Μίλαν. Οι άλλοι ξεφτιλίστηκαν για ένα χρόνο ακόμη. Μόνοι 3 βαθμούς πήραμε όλους και όλους. Ο ένας είχε μηδέν, ο άλλος 3 βαθμούς. Δεν τους ενδιαφέρει αυτούς που ηγούνται να «ακούγεται» η Ελλάδα στο εξωτερικό; Εμείς έχουμε βαρεθεί να μαζεύουμε βαθμούς και οι άλλοι να μη κάνουν τίποτα. Πώς μας έδωσε με την Μίλαν ο διαιτητής το πέναλτι; Θέλουμε μεγάλους διαιτητές, όχι του σωρού. Τους μεγαλύτερους ξένους διαιτητές, για να μην μπορεί να γίνει τίποτα. Και σας διαβεβαιώνω ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags